Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

28 gåvor

Vad våra kunder säger

Det är då roligt att ge bort era utmärkta personliga presenter som alltid är av utmärkt kvalitet.

Eva Publicerades 18-5-2022

10 av 10

God job 🙏 thank u i am very happy for your servises first time my order was broken from the post and when i ask for anther on i resive my order as soon as posibel thank u 😊

Sabrin Publicerades 18-5-2022

10 av 10

Otroligt snabb leverans

Christer Publicerades 17-5-2022

10 av 10
9.9

2843 recensioner

Se alla

Serverings- och Skärbrädor Graverade med Egen Text

Vår breda samling av serverings- och skärbrädor är perfekta att ge bort i present, men också passande att ha som inredningsdetalj i hemmet. Ge till exempel bort en lyxig träskärbräda med ett namn på, eller designa en glas-skärbräd till köket. Vi graverar alla skärbrädor med lasergravyr och som säkerställer att graveringen är av högsta kvalité. Eftersom trycket är graverat behöver du inte oroa dig för att det försvinner i diskmaskinen.

Graverad Skärbräda som bröllopspresent

Kärlek går genom magen, särskilt när det finns nybakat bröd på bordet. En personlig trä skärbräda är perfekt att ge som bröllopspresent. Få namnet på brudparet graverat på skärbrädan och sätt ihop ditt eget paket. Fyll det till exempel med ett par ugnshandskar och lite snacks. Om de tycker att skärbrädan är alldeles för vacker att använda, så passar den även perfekt att använda som en fin inredningsdetalj för hemmet.

Serveringsbräda i trä för frukost på sängen

Söndag morgon, den perfekta tiden att överraska din älskade med frukost i sängen! Hur fantastiskt skulle det inte vara om du kunde servera frukost på en personlig serveringsbräda? Hos YourSurprise fixar vi enkelt den gravering du vill ha! Du kan designa en vacker serveringsbräda med din egen text på nolltid.

Träskärbräda som ostbricka

Du kan också använda våra träskärbrädor som en ostbricka. Oavsett om du föredrar att servera en ostbricka med läckra franska ostar eller njuta av en medelhavs dryck med oliver och smörgåsar, med en egen personaliserad skärbräda kommer du garanterat att imponera på dina gäster.

Olika mått och designs

Hos oss kan du välja mellan olika former och storlekar. Vi har rektangulära brädor, runda brädor och till och med ett hjärtformat bräde (perfekt för alla hjärtans dag!). Du kan välja mellan olika mönster och texter som vi själva har satt ihop, eller så kan du gravera din egen text, där du kan välja mellan olika teckensnitt och effekter. Du kan få din text graverad i valfri position och i alla storlekar.