Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du blir bjuden på fest eller middag är det brukligt att ta med en värdinnegåva eller värdgåva. Även om du bara är på besök hos goda vänner eller nära släktingar är en liten gest i form av en värdinnegåva alltid uppskattad.

Men är du trött på traditionella värdinnegåvor som blommor, vin och choklad? Och skulle du vilja vara lite mer originell och göra ett ännu större intryck, samtidigt som det inte kostar en förmögenhet? Då är det här din lyckodag!

På YourSurprise hittar du en mängd små, roliga och vackra gåvor som inte kostar mer än en vanlig blombukett, men som är helt unika och personliga. Vi har skapat den här guiden åt dig med massor av idéer för bra värdgåvor och värdinnegåvor. Allt från personliga chokladpraliner och personliga vinetiketter till heminredning och roliga prylar.

Värdinnegåva för par: 5 värdinnegåvor som kommer att imponera

Den perfekta värdinnegåvan för par bör naturligtvis vara något som båda parter kommer att tycka om. Något som de kan använda tillsammans, till exempel, eller bara något som de båda kommer att njuta av. Nedan har vi samlat 5 värdinnegåvor som garanterat kommer att imponera på alla par.

  1. 1,2,3 flaskor vin: Det kan aldrig bli fel med en god flaska vin. Men våra kvalitetsviner kan personifieras med en personlig etikett eller levereras i en lyxig trälåda med personlig gravyr. Du kan även komplettera gåvan med matchande graverade vinglas.
  2. Gourmetgåva med vin: En utsökt flaska vin med salta snacks och en graverad tapasbräda. Perfekt för paret som älskar att mysa med ett glas vin.
  3. En uppsättning lyxiga handdukar: Personifierade med broderi av din egen text.
  4. Ett cocktailpaket: Pornstar eller Espresso Martini presentförpackning med matchande glas och graverad cocktailshaker
  5. En uppsättning matchande muggar: Överraska paret med en uppsättning matchande muggar med ett foto, anpassad design och/eller text

Kom ihåg att det är tanken som räknas. Det viktigaste är att visa din uppskattning med en gåva som matchar parets intressen.

Vin

Vin

Cocktailpaket med glas

Cocktailpaket med glas

Fotomugg

Fotomugg

Handduk för hamam

Handduk för hamam

Värdgåvor som gör intryck

Letar du efter den perfekta värdgåvan till julfesten eller utekvällen för män? Här hittar du några personliga idéer som kommer att imponera på vilken man som helst. Vi har ett stort urval av presenter som kan göras personliga för att passa varje smak och personlighet.

  • Graverade glasögon: Från vinglas och champagneglas till ölglas, cocktailglas och whiskyglas. Vi har ett glas som passar varje dryck. Få glaset graverat med din egen personliga text
  • Personlig jättechoklad från kända varumärken: utsökt choklad är alltid en säker vinnare. Skapa din egen Mega Milka, Mega Twix eller Giant Toblerone med din egen design, bild, namn och text.
  • Graverad skärbräda: En bra idé för män som älskar att laga mat. En graverad skärbräda är inte bara praktisk, utan också en bra idé för en inflyttningspresent.
  • Personlig flaska med spritdrycker: Älskar värden en god flaska whisky eller en utsökt gin och tonic? Personifiera då din egen unika flaska, det kommer inte att finnas ett torrt öga i huset!
  • I Ölgåva: Med en personlig touch: En presentförpackning med hans favoritöl inslagna i en personlig presentförpackning med namn, bild och text. Du kan även personifiera själva etiketterna och skriva ditt eget meddelande.

Utforska vårt stora urval av presenter till honom är vi säkra på att du kommer att hitta en present som är perfekt för honom.

Från blommor till vin: Traditionell värdinnegåva med en twist

Blommor och vin är traditionellt sett de mest populära värdinnegåvorna. Men vem säger att traditionella gåvor inte kan ha en liten twist? För att göra din värdinnegåva till henne mer speciell kan du prova några av dessa idéer:

  • Torkade blommor i en trähållare med personlig gravyr. En fin blomstergåva, men också något som håller längre och ser fint ut i hemmet
  • Vinflaska med personlig etikett eller trälåda: En flaska fint vin är alltid en säker vinnare som värdinnegåva. Men vad sägs om att ta det ett steg längre genom att lägga till en personlig etikett eller presentera den i en lyxig trälåda med ett graverat lock? Det kommer garanterat att göra ett stort intryck.
  • En chokladask är också en typisk värdinnegåva, men istället för en ask med merci kan du överraska med en gigantisk chokladplatta eller en Toblerone med namn. Du kan också låta göra ett chokladtelegram eller få ett foto tryckt på chokladpraliner. Se alla chokladgåvor här.

Dessa värdinnegåvor är både traditionella och unika på samma gång, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

Oavsett om du letar efter en värdinna-present till henne, en värdinna-present till par, en rolig värdinna-present eller en kreativ värdinna-present är det viktigaste att det är något som passar personen. Kom ihåg att det är tanken som räknas, och en väl vald värdinnegåva kan visa din värdinna att du verkligen uppskattar hennes gästfrihet. Så välj en gåva som kommer från hjärtat och gör ditt nästa sociala evenemang till ett minnesvärt sådant!

Personlig och unik värdinnegåva till henne

Överraska på nästa fest eller middag med en fin värdinnegåva. En liten värdinnegåva är en fin gest som inte behöver kosta skjortan. Bra värdinnegåvor är ofta de som är omtänksamma och kommer från hjärtat.

En bra värdinnegåva till henne kan vara en personlig presentförpackning med handtvål eller duschgel från Dove eller The Gift Label. Personifiera förpackningen och etiketterna med värdinnans namn och en personlig text som "Du är fantastisk". Det kommer garanterat att få henne att le!

Om du letar efter en värdinnegåva till män kan du leta efter en graverad vinkylare i rostfritt stål eller en graverad cocktailshaker. Eller vad sägs om en flaska whisky i Peaky Blinders stil eller en flaska Bacardi med en personlig etikett.

Du hittar säkert den perfekta värdinnegåvan i vårt breda urval av värdinnegåvor presenter till henne och ta emot gåvor till honom.

Choklad

Choklad

Glas

Glas

Skärbräda med gravyr

Skärbräda med gravyr

Öl

Öl

En originell och rolig present till julfesten eller julfirandet

Ska du gå på julfest eller en fest med ett gäng vänner? Då kan du hitta en originell och rolig värdpresent här. Vad sägs till exempel om ett par roliga strumpor med en bild och din egen design. Eller ett par boxershorts med bild, namn eller en rolig text.

Om värden älskar att grilla kan du också skapa ett unikt förkläde med ett roligt citat eller ett internt skämt.

På den mer seriösa sidan kan du få en personlig ölgåva, eller till och med ett fat för att brygga din egen öl med 2 vackra graverade ölglas. Det är en riktigt originell och annorlunda present till värden.

Visa din tacksamhet med en söt och omtänksam värdinnegåva till nyår

Nyårsafton är en magisk kväll. Du ser tillbaka på det gångna året och ser fram emot ett nytt år fyllt av glädje, lycka och fantastiska upplevelser.

De flesta börjar kvällen med ett glas champagne medan de lyssnar på drottningens nyårstal. När du har hört Drottningen uttala "Gud bevare Danmark" kan festen börja.

Ofta samlas man med vänner eller familj, så varför inte visa din tacksamhet med en vacker och unik värdinnegåva till nyårsafton? Champagne är naturligtvis en typisk Nyårspresent Men gör den personlig med en flaska Moët et Chandon i en lyxig trälåda med ditt personliga budskap ingraverat. Vi har massor av champagnemärken, liksom billigare men supergoda flaskor cava, där du till och med kan designa etiketten själv med en personlig text och/eller bild. Komplettera gåvan med vackra champagneglas med individuell gravering! Se alla våra Champagnepresenter precis här.

Fotopresenter

Fotopresenter

Julklappar

Julklappar

Nyårsafton

Nyårsafton

Blog

Blog