Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hur du säger att du älskar någon: våra originella tips

Hur du säger att du älskar någon: våra originella tips

En del människor säger "jag älskar dig" varje dag, andra jobbar på att uttrycka sin känslor. Varför är det så? Ibland har människor svårt att visa sig sårbara eller så har de varit i ett förhållande länge och börjat ta varandra för givna. Om du förbereder dig för att säga "Jag älskar dig" för första gången kanske du tycker att det är lite nervös, så vi har listat några tips nedan för att hjälpa dig.

Att säga "Jag älskar dig" på ett speciellt sätt

Kanske har ni varit tillsammans för evigt och sagt det en miljon gånger redan, eller har varit tillsammans så länge att ni sällan någonsin säger det idag. Vi tycker att det är synd, för det är särskilt viktigt att hålla ihop när ni har varit tillsammans länge. Det kan vara alltför lätt att börja ta varandra för givna och fastna gamla hjulspår om ni inte längre uttrycker hur lyckliga ni är med varandra. Så gör det till en prioritet att anstränga er för varandra, inte bara genom att säga "Jag älskar dig" utan också med handlingar. Laga en utsökt måltid åt din partner, boka en romantisk helg någonstans eller ha en mysig picknick i parken; vad ni än gör, ta er tid för varandra!

Att säga "Jag älskar dig" för första gången

Vad bör du göra om du tänker berätta för någon att du älskar dem för första gången någonsin? När du gör detta finns det en chans att den andra personen inte svarar på det sätt du vill. Betyder det att du inte borde säga det? Vi tycker faktiskt inte det! För det ör inte bara härligt att höra att någon bryr sig om dig, utan det känns även fantastiskt att dela sina känslor. Och om den andra personen inte känner likadant för dig är det mycket bättre att få reda på det så tidigt som möjligt. Det kommer att göra ont, men då vet du åtminstone hur det är. Förhoppningsvis kommer den andra personen att älska dig lika mycket som du älskar dem. De kan bli förvånade över dina ord, så om de är tysta ett ögonblick, oroa dig inte; ge dem lite tid.

När är rätt tid att säga "Jag älskar dig"?

Vi har några tips som hjälper dig att bestämma rätt ögonblick, särskilt om du inte har varit tillsammans så länge:
 1. Ni älskar att vara med varandra
 2. Ni njuter av tiden tillsammans i verkligheten och digitalt
 3. Din partner är där för dig när du behöver dem
 4. Din partner ser dina behov
 5. Ni kan se glädjen i varandras ögon när ni är tillsammans
 6. Ni har varit tillsammans länge och ser tillbaka på tiden med ömhet
 7. Du känner att din partner är lika djupt involverad som du är

Skapa rätt atmosfär

Oavsett om du planerar att säga "Jag älskar dig" för första gången eller vill påminna din partner om att du fortfarande är intresserad av dem, välj rätt atmosfär. Bjud ut dem på en romantisk middag eller, ännu bättre; laga några utsökta rätter själv. Ta dem med på en romantisk promenad eller picknick i parken. Oavsett vad du bestämmer dig för, se till att det är ett ställe där ni kan ge varandra uppmärksamhet så att du vet att din partner hör dig när du berättar vad du känner.

Alternativ till "Jag älskar dig"

Om du verkligen gillar en person, men inte är redo att säga att du älskar dem kan du kolla in dessa roliga alternativ:

 • Jag gillar dig verkligen
 • Jag gillar att vara med dig
 • Jag är så lycklig när jag är med dig
 • Jag är galen i dig
 • Jag tycker att du är den sötaste
 • Jag tycker att du är bäst
 • Jag är så lycklig för att ha lärt känna dig
 • Du är min favorit
 • Jag äslkar att hänga med dig
 • Jag är tacksam för dig
 • Jag bryr mig verkligen om dig

Att säga "jag älskar dig" på ett originellt sätt

Om du är redo att säga "Jag älskar dig" för första gången eller vill göra det speciellt efter att ha sagt det många gånger, kolla in våra originella idéer nedan.
Och oroa dig inte: om du inte är helt redo att säga att du älskar dem kan du skriva ditt eget meddelande.

En perfect present

Tips #1: En perfekt present

Ett av de mest originella, roliga sätten att säga "Jag älskar dig" är med ett pussel. Du kan göra det trevligt och enkelt med ett 120-bitars pussel eller utmana dem med ett 1000-bitars pussel. Ladda upp ditt favoritfoto och lägg till ett personligt meddelande. Låt din älskade lägga pusslet utan en bild till hjälp, så att resultatet blir en överraskning. Ni kan till och med lägga pusslet tillsammans, ett bra sätt att ägna mer kvalitetstid åt varandra.
Om du letar efter ett originellt sätt att berätta för någon att du älskar honom rekommenderar vi ett pussel!

Skapa ditt personliga pussel >>

Du är den jag gillar

Tips #2: Du är den jag gillar

En underbar gåva till henne är en rolig personlig mugg som visar ditt favoritfoto och en "Jag älskar dig"-text. Du kan välja en vanlig mugg, men vi har även en underbar rosa mugg och röd mugg i vårt sortiment. Om du letar efter något ännu mer speciellt kan du välja vår mugg med ett hjärtformat handtag, eller lägga till din bild och ett meddelande till en magisk mugg och låta designen dyka upp när hon fyller muggen med den heta dryck hon föredrar.

Skapa din personliga mugg >>

Tips #3: Jag älskar dig lika mycket som choklad

Vem älskar inte choklad? Vi är övertygade om att vem som helst skulle bli överraskade av ett sött chokladmeddelande! Skapa ett chokladtelegram där varje bokstav är en chokladbit. Det finns många olika längdvarianter så du kan välja ett kort "Jag älskar dig" eller ett längre meddelande. Du kan även lägga dem huller och buller så att din favoritperson måste luska ut ditt meddelande och verkligen bli överraskad. En annan originell idé är ett personligt chokladkort med din bild och text eller en personlig presentask med Milka-choklad på kärlekstemat med 20 hjärtformade praliner. Du kan lägga till din favoritbild på asken tillsammans med våra kärleksinspirerade designs.

Skapa ditt personliga chokladkort >>
Skapa din personliga Milka-presentask >>
Skapa ditt personliga chokladtelegram >>


Jag älskar dig lika mycket som choklad


Skicka ett träkort

Tips #4: Skicka ett träkort

Du kan skicka ett klassiskt hälsningskort, men vi erbjuder också en cool träversion där vi kan skriva ut ditt foto. Vi har många söta designer i vårt sortiment, med hjärtan och ”Jag älskar dig”-text, till exempel. Du kan naturligtvis också lägga till ett personligt meddelande.
Träkortet innehåller ett ställ av trä, så att din partner kan ställa upp det om de vill.

Skapa ditt personliga träkort >>

Planera saker tillsammans

Tips #5: Planera saker tillsammans

Om du inte bara vill låta dem veta hur galen du är i dem, utan också vill planera något tillsammans, kan du dem en söt personlig anteckningsbok. Lägg till ett personligt meddelande på första sidan och förklara att anteckningsboken är för framtida planer. De kan till och med använda den som en scrapbook och dokumentera era äventyr tillsammans.

Skapa din personliga anteckningsbok >>
En söt liten present

Tips #6: En söt liten present

Om du letar efter en liten och söt present för att berätta för dem att du är galen i dem kan du se till att få en nyckelring graverad med ditt favoritfoto eller så kan du göra personliga julgranskulor. Det här är underbara gåvor att ge om ni precis har blivit ihop och vill fira en liten milstolpe i ert förhållande.

Skapa din graverade nyckelring >>
Skapa din personliga julgranskula >>

Stor kärlek

Tips #7: Stor kärlek

Om du hyser massor av kärlek för dem, ge dem en stor nallebjörn! Välj en 60 cm megabjörn eller en 135 cm gigantisk björn. Varje björn har en t-tröja som kan göras personlig med det namn eller den bild du väljer. Vi har även mindre gosedjur i vårt sortiment eftersom det är tanken som räknas när du älskar någon!

Skapa din personliga megabjörn >>
Fira med champagne

Tips #8: Fira med champagne

Om du har planerat en romantisk kväll tillsammans eller en välsmakande picknick i parken, lägg till den perfekta pricken över i med den här vackra presenten. Du kan få ditt meddelande ingraverat i trälådans lock, eller så kan du gravera en uppsättning champagneglas. Säg att du älskar dem och skåla sedan för er kärlek!

Skapa din personliga present med champagne och graverade glas >>
Skapa din personliga present med champagne och graverad trälåda>>