Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De finaste presenterna till babyrummt

Presenter och tips för de finaste babyrummen

Vad kan vara finare än ett fint och harmoniskt babyrum? Känner du kanske någon som väntar en liten? Har en vän, kollega eller någon i släkten redan fått tillökning? kanske vill du ge dem och bebisen en fin unik present? Kanske har ni själva redan fått en liten och vill skämma bor bebisen lite. I dagens blogg har vi samlat lite tips om vad som kanske skulle uppskattas. Om du kanske bara letar efter lite inspiration, så har vi längst ner samlat olika presenttips som kanske kan hjälpa till lite.

Babyfilt med namn

En av våra absoluta bästsäljare är denna mjuka och fina babyfilt. Filten är gjord av mjuk fleece och du kan enkelt personalisera med till exempel ett namn. I vår editor hittar du även färdiga designer med till exempel moln, dinosaurier, bil, björn eller fjärilar som du även kan använda.

En annan fin present är även en babyfilt med milsteg. På filten finns siffror från 1 till 12 samt “veckor” och “månader”. Markera dessa med något och så kan du ta kort med jämna mellanrum för att visa alla vänner och bekanta hur bebisen växer!

Filten är 83x87 cm.

babyfilt med namn

Skapa Babyfilt med namn >>
Skapa Babyfilt milsteg >>

Födelsekudde

En annan omtyckt present är även vår födelsekudde. Kudden är 40x40 och kan personaliseras med bebisens namn, födelsedag, vikt och foto. I vår editor hittar du färdiga mönster och designs även för denna fina present där du kan fylla i ovan nämnda saker.

Födelsekudde med bebisens namn

Skapa födelsekudde med namn >>
Födelseskylt med bokstav eller stjärnbild

Födelseskylt med bokstav eller stjärnbild

Tillsammans med Milestone® har vi tagit fram denna fina skylt där man kan låta trycka första bokstaven i bebisens namn eller bebisens stjärnbild. Väljer man en skylt med stjärnbild ser man tydligt hur stjärnorna står och hur de bildar stjärntecknet. På skylten har alla bokstäver en annan illustration. Du kan lägga till tre texter, till exempel namn, smeknamn, födelsedag eller något annat som du kanske tycker skulle passa.
Födelseskylten är gjord av kraftig och hållbar masonit med glänsande lackat toppskikt och skylten kan antingen hängas upp eller ställas på en hylla.

Skapa födelseskylt med bokstav >>
Skapa födelseskylt med stjärnbild >>
Namnskylt till barnrummetNaambord voor de babykamer

Söt namnskylt

Är det en födelseskylt? Är det en tavla? Är det teckning? Denna söta namnskylt kan vara alla tre och den kan både hängas upp och sättas på ett bord eller en hylla. I vår editor kan du även välja en av de färdiga designerna som du tycker passar bäst in i ert barnrum. Beroende på vilken design du väljer kan du ladda upp bild eller ditt sötaste foto på den lilla, lägga till namn och en liten text. De flesta beställer oftast denna skylt för att hänga upp dörren till sitt barnrum, men det finns även dem som laddar upp ett kort från ett ultraljud för att använda skylten som ett sätt att tala om för familj och vänner att man väntar tillökning.

Skapa namnskylt >>
Geboortebord met sterrenbeeld of letter

Klistermärken till fönstret med bebisens namn

Denna typen av klistermärken har blivit mer och mer populära. Med den nyföddas namn och en söt design tryckt på klistermärket kan du låta alla grannar och andra som går förbi att ni fått en liten! Eller varför inte sätta upp den i fönstret i barnrummet för att ge rummet en liten extra personlig touch. Klistermärken finns i färgerna blå, rosa och grå Och vår editor kan du välja en av de söta designerna. Det finns designer med hjärtan, lejon, giraff och, självklart, en stork! Vill du kanske hellre ha en text, så finns det för både pojkar och flickor.

Tips: Varför inte överraska de nyblivna föräldrarna och sätta upp denna på fönstret innan de kommer hem från BB?

Klistermärket är lätt att sätta upp och att ta ner.

Skapa fönsterklistermärke >>

Väggklistermärke

Varför inte sätta upp ett av dessa för att göra barnrummet lite roligare och trevligare. Klistermärket finns i storlekarna 20x20, 30x30, 40x40, 50x50 och 60x60. Så man kan välja en liten variant som inte är alltför iögonfallande stor som verkligen fångar uppmärksamhet! Du kan välja färdiga designs med en val, stjärna eller flera stjärnor, en flamingo, prinsesskrona, en björn eller flera björnar, hjärta, uggla, räv eller eller en raket. Dessutom kan man lägga till bebisens namn, så det genast blir personligt och finare!

Väggklistermärke med namn till barnrummet

Skapa väggklistermärke >>

Små presenter till barnrummet

Behöver du en present till den nyfödda, men inte riktigt vet vad? Eller vill du bara fylla barnrummet med fina och söta saker? Då hittar du 8 små tips här nedan