Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Peters och gudföräldrar, även kända som gudföräldrar, väljs före födseln. De är då de viktigaste personerna i barnets uppväxt vid sidan av föräldrarna. Därefter är faddrarna med vid varje steg - från nattvarden till födelsedagar, från utflykter till viktiga råd. Faddrar och gudmödrar ger också ofta barnet presenter, men vilka väljer man som faddrar? Vilken roll har en gudfar och gudmor? Och på vilket sätt ber man om en gudfar och gudmor?

Traditionen med gudföräldrar

När ett barn föddes och döptes i kyrkan utsågs också en gudfar och gudmor. De var då vittnen till dopet, vilket liknar vittnena vid vigsel. Ofta kom gudfadern och gudmodern från familjen och gudföräldrarna fick den icke förpliktande uppgiften att hjälpa till med uppfostran av det döpta barnet, men de utsågs också om något skulle hända med föräldrarna till det döpta barnet. De skulle då ta över barnets uppfostran.

Vad är en gudfars och gudmors roll?

Numera är utvalda gudföräldrar också ofta föräldrarnas bästa vänner, de personer som de litar mest på för att uppfostra sitt barn i värsta fall. Men det fina med en gudfar och gudmor är att du som förälder också enkelt kan be dem om barnpassning eller andra roliga utflykter som att gå till djurparken. Senare i livet kan barnet alltid vända sig till gudfadern och gudmodern för att få råd när de till exempel har svårt att prata med sina föräldrar. Kom ihåg att det i sig är en ära att bli tillfrågad, så det är en bra idé att ställa den stora frågan på ett speciellt sätt.

Men hur ber man om en gudfar och gudmor till sitt lilla barn?

När du har bestämt dig för vem du vill fråga som gudfar och gudmor till ditt lilla barn är det dags att fundera på hur du ska gå tillväga. Att be en gudfar och gudmor att ta på sig rollen behöver inte vara svårt eller dyrt, men att be en gudfar och gudmor är en mycket personlig sak. Det skulle vara väldigt trevligt om du kunde göra det med en personlig gåva, så att det blir ett minne för livet.

Fråga gudfadern med dessa presenter

Peters... de kommer alltid att finnas där för dig. Att be en gudfar kan göras på många olika sätt. En nyckelring med orden "Peter of" eller "Godfather of" med den lilles namn på är ett sätt att minnas hans roll med stolthet varje dag. Denna mega Côte d'Or-bar är också en perfekt gåva för att be en vän att bli gudfar, eftersom du kan få produkten personlig med namn, foto och ett personligt meddelande. Men för att fånga den verkliga handlingen att välja gudfar på papper, kan du också ge en mycket speciell penna. Faktum är att denna penna är mycket elegant och kan anpassas för att till exempel ha den lilles namn ingraverat på den. Efteråt är det alltid trevligt att fira den nya titeln och det belgiska ölpaketet är perfekt för det också. Om du vill ta ölpaketet ett steg längre är det också trevligt att ge ett ölglas med det, som det här Duvel ölpaket med graverat glas. På så sätt kan gudfadern hälla upp pilsnern direkt!

Läder nyckelring

Läder nyckelring

Mega Cote d'Or choklad

Mega Cote d'Or choklad

Parker IM

Parker IM

Ol-set

Ol-set

Ställ din fråga till mätaren med dessa gåvor

Det beror helt på hur stor du vill göra förfrågan till den blivande gudmodern. Det kan vara litet, med en söt personlig sparkdräkt eller ett trähjärta som frågar "Vill du bli min gudmor?" eller ännu sötare som "Meter Sofie" eller "det sötaste gudbarnet till den sötaste gudmodern". Men att fråga efter metern är också väldigt roligt med större gester, som ett Milka-hjärta eller till och med en flaska vin, för att återhämta sig efter en dag som barnvakt. Ibland känns en gudmor som en andra mamma ända från födseln. Därför är det väldigt speciellt att fånga det bandet i ett speciellt smycke. Mor/dotter-armbandet är mycket lämpligt för detta. Gudmodern kan bära armbandet med stolthet, medan den lilla damen får en fin present tills hon är tillräckligt gammal för att bära ett armband själv.

Babybody

Babybody

Milka chokladhjärta

Milka chokladhjärta

Vinlåda

Vinlåda

Blog

Blog