Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Beställ dina personliga presenter nu och fira kärleken på Alla hjärtans dag! ❤️

En ballong är ett unikt sätt att överraska någon på deras födelsedag, årsdag eller något annat speciellt tillfälle! Upptäck alla våra personligt anpassade ballonger och skapa dina egna med foton och/eller text.

Ballonger med Eget Foto och Text

Överraska någon med att skicka dem ballonger! Ballonger skapar den där roliga och festliga viben, som garanterar att folk får ett leende på läpparna. De passar även bra för olika tillfällen som när du du vill önska någon “krya på dig” eller välkommna någon hem som varit bortrest under en längre tid. Eller varför inte skaffa ett par roliga och personliga ballonger till mors och farsdag? Det finns så många användningstillfällen för ballonger att det bara är fantasin som sätter gränserna!

Tip: Ballonger för att tacka någon

Varför inte skicka en ballong med ett “tack” på? Tacka någon för deras hjälp eller bara för att de finns i ditt liv. Det är många gånger som vi tar våra nära och kära för givet och vi glömmer bort att visa vår uppskattning. Att skicka iväg en ballong är både en rolig och fin gest som visar att du både tänker och bryr dig om dem.

Tip: Ballonger för nästa babyshower

Kommer det snart ett nytt liv till den här världen? Fira detta genom att överraska de blivande/nya föräldrarna med en unik och personaliserad ballong! Perfekt att ta med som present eller som extra dekoration till en babayshower fest. Du kan även skicka iväg ballongen som ett paket för att på ett roligare sätt säga grattis när barnet föds. Alla ballonger är av helium och kan designas på många olika sätt. Du kan välja valfri bild och text samt hur de ska vara placerade på ballongen. Så på så sätt kan du skapa din helt unika design och överraska någon du verkligen tycker om.