• Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Miffy
miffy - Barnens bestick
Barn förkläde miffy - Vit
miffy - iPhone 5 - 3D-utskrift
miffy - shoppingväska - vit
Kök förkläde miffy - Bordeaux
Brödbräda - miffy - Large
Brödbräda - miffy - Medium
Brödbräda - miffy - Liten
Brödbräda - miffy med björn - Stor
Brödbräda - miffy med björn - Medium
Brödbräda - miffy med björn - Liten
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 479 recensioner
Robert
Publicerades 15-10-19

"Hade kontakt med kundtjänst och är väldigt nöjd med tonen i bemötandet samt viljan och kunskapen i att.."

10 av 10
Rosa
Publicerades 15-10-19

"Mycket fina produkter till bra priser. "

10 av 10
Athina
Publicerades 15-10-19

"Min son gillade mycket gympapåsen ! "

9 av 10

miffy

Ända sedan "födelsen" av miffy år 1955 har kaninen stulit våra hjärtan. miffy har världsberömd berömmelse. Många av oss växte upp och läste om miffys och hennes vänners äventyr. Den vackra enkelheten i illustrationerna och den kaninens söta och oskyldiga personlighet ger en vinnande kombination. För vem älskar inte miffy? Av den anledningen är miffy teman gåvor populära för alla åldrar! Personifiera din miffy gåva riktigt enkelt med ett namn eller foto för att göra det till en rolig och personlig gåva.

miffy väska

Är du eller dina barn stora miffy fans? Ta miffy med dig och din familj överallt! Den miffiga handväskan gör resor till mataffären roligt. Har ditt namn tryckt på påsen eller välj ditt favoritfoto för att lägga till den speciella miffy designen. Dessa miffiga väskor är inte bara bra som en handväska, men också den perfekta väskan för sleepovers, daghem och skola. Ge den här vackra miffy väskan som en gåva till ett barn eller en vän för en födelsedag, baby shower eller som en gåva till skolan gåva.

miffy telefonväska

Letar du efter en unik och personlig miffy gåva? Ge miffyfläkten ett originalt miffy telefonfall ! Den här presenten kommer att se till att din telefon alltid är säker och ser supersöt ut samtidigt. Miffy telefonväskor finns tillgängliga för olika telefonmodeller och i olika utföranden. Telefonlådorna finns i stilig vit eller svart men också i signaturens miffiga färger. Tillfoga ditt namn till designen för att göra det en personlig gåva. Varje miffy fan kommer att visa upp den här unika telefonen vägen någon chans att de får!
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med