Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Milka Chokladask med Egen Bild och Text

Uttryck din kärlek till din älskling eller någon annan i din närhet med en milka presentask! Den perfekta presenten att ge till någon som älskar choklad! En milka presentask är aldrig fel och är en chokladgåva som passar för alla tillfällen.

Chokladbitarna är fyllda med fantastiskt god hasselnötsnougat som bara smälter på tungan. Lägg till ett foto och ett personligt meddelande på chokladasken för att både få en smaskig och personlig present att ge bort.

Milka Choklad

Placera din mamma, far, vän eller flickvän i rampljuset genom att ge honom eller henne en läcker Milka chokladask! Chokladerna är fyllda med mjuk hasselnöt nougat som smälter på tungan. Den perfekta presenten för honom eller presenten för henne !

Genom att personalisera förpackningen kan du skapa en fin chokladask helt efter dina önskemål! Lägg till ditt namn och ett sött meddelande på förpackningen för att göra det till en extra personlig överraskning! Du kan ge chokladasken själv eller få den levererad till mottagarens hem. Perfekt för att överraska din vän för hans eller hennes födelsedag !

Olika Milka presentaskar

Du kan välja en presentask för varje tillfälle! Välj en chokladask med temat för att tacka någon, en presentask för läraren / fröken, en chokladask för att gratulera någon till hans eller hennes tentamen. Vi har också läckra chokladaskar för fars dag, mors dag, alla hjärtans dag, jul eller påsk!