Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Berätta att du är gravid på ett unikt sätt

8 unika sätt att tala om att du väntar barn!

Hurra, det växer en liten en i magen! En väldigt speciell erfarenhet för dig och din partner. Naturligtvis vill du dela detta med hela världen så snabbt som möjligt. Men hur delar man en sådan här nyhet på bästa sätt? Vi har samlat ett gäng roliga sätt att meddela familj, vänner och kollegor om denna fantastiska nyhet.

Idé 1: sätt ett meddelande på en present som har med en bebis att göra

Ska du hälsa på någon som du vill berätta den stora nyheten personligt för? Tryck upp en bebisbody med en text som får en att fundera lite, så som "Vi ses i november" och ge till dem du vill berätta nyheten för. Du kan naturligtvis även ge något annat, som en napp, en nalle eller en bebismössa.

Idé 2: en presentlåda med bebissaker

Vill du slå på stort, då kan du ge bort en bebislåda fylld med saker som en bebisbody med tryck på om att bebisen är på väg, en napp, en nalle och kanske till och med ett ultraljudfoto. Varför inte annars trycka upp en av våra linneväskor och fylla den med fina personaliserade bebissaker. En rolig och fin överraskning.


Gör ett collage

Idé 3: ett collage

Väntar du besök och vill överraska med något annorlunda? Ta några fina bilder tillsammans med din partner eller ordna ett fotoshoot med en fotograf. Fota er tillsammans när ni håller händerna på magen och varför inte ett foto när ni håller ultraljudsbilderna i handen. Använd de fina bilderna och gör ett collage och häng upp hemma. Ett sådant collage är inte bara ett fint minne, men även en häftig överraskning när det kommer besök och hälsar på!

Collage
T-shirt - tala om att du är gravid med en T-shirt

Idé 4: tala om det via en t-shirt i en film

Det kan naturligtvis vara så att det finns familj och vänner som bor i utlandet. Då blir det lite krångligare att berätta att en liten är på väg. Man kan då göra det på ett originellt sätt. Filma en kort snutt där ni båda bär en t-shirt med ett ganska tydligt meddelande om vad som komma skall. Maila filmen till familj och vänner

Designa en t-shirt
Berätta att du är gravid på en vinflaska med en ultraljudsbild

Idé 5: ge en hint på en vinflaska

Du får inte dricka mera vin, men det är i och för sig inget straff. Ska du gå på fest och vill ändå ge bort en flaska vin i present då har vi lösningen. Varför inte låta trycka ett ultraljudsfoto som etikett på en flaska vin? Lägg även till texten: "Jag hoppar över vinet för tillfället" tydligare budskap än så finns nog inte.

Vill du lägga in en annan text? I vår redigerare fyller du enkelt in din text, och så kan du göra det så tydligt eller otydligt du själv vill! Andra roliga ideér är:

  • Skål Morbror Tomas! eller
  • Vi får skåla ihop i framtiden.

Designa en flaska vin
Pussel till blivande mor-och farföräldrar

Idé 6: mormor, morfar/farmor, farfar för nybörjare

Blir dina föräldrar mormor, morfar/farmor, farfar för första gången? Överraska då med ett pussel. Ett pussel som de får lägga och se överraskningen. Varför inte låta trycka upp ultraljudsbilderna på pusslet? Lägg även till en text med i vilken månad lillan eller lillen är beräknad att komma. Vilken överraskning det blir när de lagt pusslet.

Pussel

magisk mugg

Idé 7: meddelandet på en magisk mugg

Den magiska muggen är en fantastisk present om du vill berätta din överraskning på ett lite annorlunda sätt. Muggen är standard svart och fotot som man trycker på muggen syns först när muggen fylls med varm vätska, som kaffe eller te. När muggen alltså blir varm smyger sig den tråkiga svarta färgen bort och fram kommer bilden. Skulle det inte vara en kul grej att överraska blivande mormor, morfar, farmor och farfar med en fika och ge dem varsin mugg. Ladda upp ultraljudsbilden och lägg till en text som förklarar det hela. Att överraska på detta sättet är så häftigt!


Designa en magisk mugg


Gissa vad?! Ett litet roligare sätt att berätta att du är gravid

Idé 8: Gissa vad?!

Vill du berätta för din pappa, mamma, bror eller syster att de ska bli morfar, mormor, morbror eller moster? Varför inte göra det med en bok? Det kan med denna boken From Lucy. Boken handlar om att personerna i boken kommer att måsta ändra sig och vad som kommer hända kommer att förändra dem. I slutet av boken kommer överraskningen: Du kommer bli morfar! (eller mormor, morbor eller moster).

Se boken Gissa vad?!

10 % rabatt

Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Ta en titt på våra babypresenter >>>