Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hurra, det växer en liten en i magen! En väldigt speciell erfarenhet för dig och din partner. Naturligtvis vill du dela detta med hela världen så snabbt som möjligt. Men hur delar man en sådan här nyhet på bästa sätt? Vi har samlat ett gäng roliga sätt att meddela familj, vänner och kollegor om denna fantastiska nyhet.

Idé 1: sätt ett meddelande på en present som har med en bebis att göra

Ska du hälsa på någon som du vill berätta den stora nyheten personligt för? Tryck upp en bebisbody med en text som får en att fundera lite, så som "Vi ses i november" och ge till dem du vill berätta nyheten för. Du kan naturligtvis även ge något annat, som en napp, en nalle eller en bebismössa.

Idé 2: en presentlåda med bebissaker

Vill du slå på stort, då kan du ge bort en bebislåda fylld med saker som en bebisbody med tryck på om att bebisen är på väg, en napp, en nalle och kanske till och med ett ultraljudfoto. Varför inte annars trycka upp en av våra linneväskor och fylla den med fina personaliserade bebissaker. En rolig och fin överraskning.

Idé 3: ett collage

Väntar du besök och vill överraska med något annorlunda? Ta några fina bilder tillsammans med din partner eller ordna ett fotoshoot med en fotograf. Fota er tillsammans när ni håller händerna på magen och varför inte ett foto när ni håller ultraljudsbilderna i handen. Använd de fina bilderna och gör ett collage och häng upp hemma. Ett sådant collage är inte bara ett fint minne, men även en häftig överraskning när det kommer besök och hälsar på!

Babybody

Babybody

Mugg - Magisk

Mugg - Magisk

Haklapp

Haklapp

Födelseposter

Födelseposter

Minneslåda i trä

Minneslåda i trä

Drycker

Drycker

Instagram fotokollage

Instagram fotokollage

Glasmuggar

Glasmuggar

Idé 4: tala om det via en t-shirt i en film

Det kan naturligtvis vara så att det finns familj och vänner som bor i utlandet. Då blir det lite krångligare att berätta att en liten är på väg. Man kan då göra det på ett originellt sätt. Filma en kort snutt där ni båda bär en t-shirt med ett ganska tydligt meddelande om vad som komma skall. Maila filmen till familj och vänner

Idé 5: ge en hint på en vinflaska

Du får inte dricka mera vin, men det är i och för sig inget straff. Ska du gå på fest och vill ändå ge bort en flaska vin i present då har vi lösningen. Varför inte låta trycka ett ultraljudsfoto som etikett på en flaska vin? Lägg även till texten: "Jag hoppar över vinet för tillfället" tydligare budskap än så finns nog inte.

Vill du lägga in en annan text? I vår redigerare fyller du enkelt in din text, och så kan du göra det så tydligt eller otydligt du själv vill! Andra roliga ideér är:

  • Skål Morbror Tomas! eller
  • Vi får skåla ihop i framtiden.

Idé 6: mormor, morfar/farmor, farfar för nybörjare

Blir dina föräldrar mormor, morfar/farmor, farfar för första gången? Överraska då med ett pussel. Ett pussel som de får lägga och se överraskningen. Varför inte låta trycka upp ultraljudsbilderna på pusslet? Lägg även till en text med i vilken månad lillan eller lillen är beräknad att komma. Vilken överraskning det blir när de lagt pusslet.

Idé 7: meddelandet på en magisk mugg

Den magiska muggen är en fantastisk present om du vill berätta din överraskning på ett lite annorlunda sätt. Muggen är standard svart och fotot som man trycker på muggen syns först när muggen fylls med varm vätska, som kaffe eller te. När muggen alltså blir varm smyger sig den tråkiga svarta färgen bort och fram kommer bilden. Skulle det inte vara en kul grej att överraska blivande mormor, morfar, farmor och farfar med en fika och ge dem varsin mugg. Ladda upp ultraljudsbilden och lägg till en text som förklarar det hela. Att överraska på detta sättet är så häftigt!

Idé 8: Gissa vad?!

Vill du berätta för din pappa, mamma, bror eller syster att de ska bli morfar, mormor, morbror eller moster? Varför inte göra det med en bok? Det kan med denna boken Gissa vad?! From Lucy. Boken handlar om att personerna i boken kommer att måsta ändra sig och vad som kommer hända kommer att förändra dem. I slutet av boken kommer överraskningen: Du kommer bli morfar! (eller mormor, morbor eller moster).

Celebrations flaska

Celebrations flaska

Gissa vad

Gissa vad

T-shirt för morfar

T-shirt för morfar

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Present till nyfödd

Present till nyfödd

Choklad och godis

Choklad och godis

Avslöja att du är Gravid

Avslöja att du är Gravid

Blog

Blog