Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De bästa sommarpresenterna

De bästa sommarpresenterna

Handduk med heltryck

Badlakan

En solig dag brukar bli en dag på stranden. Vad passar då inte bättre än ett eget personaliserat badlakan att ligga på? Gör det extra personligt med foton och text på. Ett badlakan med tryck på är också en fantastisk present att ge bort. Garanterat en uppskattad present. Du laddar enkelt upp foto i redigeraren och du kan välja mellan olika soliga och somriga desgings. Det är bara att välja och göra strandhandduken som du vill ha den!

Handduken med heltryck i supermjuk terryfrotté (75% bomull / 25% polyester) kan beställas i storlekarna:

  • 50 x 100
  • 70 x 140
  • 80 x 150
  • 100 x 180
  • 100 x 200

Se alla handdukarna
Solskärm till bilen

Solskärm till bilen

Behändig skärm till de soliga dagarna när man ska åka bil. De fästs på bilrutan med medföljande sugproppar. Det fina med dessa är att du väljer själv hur de ska se ut. Du beställer dem i ett set om 2 och det finns flera olika motiv att välja mellan. En perfekt present till familjen som ska på bilsemester. Du designar den enkelt själv i redigeraren och lägger till namn på barnet/barnen. Eller varför inte ladda upp ett eget foto så den blir riktigt personlig!

Se solskärmen
Personlig vattenflaska

Personlig vattenflaska

Vatten, vatten, bara vanligt vatten! Det är alltid viktigt att dricka mycket, men när det är soligt och varmt ute är det extra viktigt! Med den här praktiska vattenflaskan har du alltid kylt vatten med dig när du är på språng. Vattenflaskan är gjord av rostfritt stål av hög kvalitet och helt BPA-fri. Isoleringen kommer att hålla din dryck sval eller varm. Ett läckfritt lock gör flaskan perfekt att ta med sig överallt. Du kan välja ett favoritfoto som du vill ha på flaskan, en rolig design eller namn. Då vet du vilken flaska som är din. I redigeraren finns även motiv med en bokstav. Välj din bokstav och fyll i ditt namn. Det finns även motiv med blommor eller citroner. Vi trycker din design runt om flaskan.
Flaskan finns i vitt eller silverfärgad.

Se vattenflaskan
strandväska med eget foto

Strandväska

I den här coola väskan tar du med dig allt du behöver för en dag på stranden. Ja, nästan allt du behöver! Väskan kan tryckas på båda sidorna med foto, text eller ditt val av motiv. Lägg till ditt namn och kanske ett ordspråk och du har en helt unik väska. Den här väskan är en utmärkt present till dig själv eller till en vän som fyller år på sommaren. Väskan passar lika bra som strandväska som väska till matinköpen. Varför inte ha den i bilen och efter jobbet tar du med den till affären när du ska handla in godsaker till kvällens grillning. Väskan är gjord av mycket stark polyester.

Se strandväskan
karaff och vattenglas

Karaff och vattenglas

När man träffar sina vänner på en härlig sommarfest eller en grillfest i all enkelhet så kan man göra det festligare med att servera vatten ur en snygg karaff. Varför inte hälla upp det i vattenglas som passar till? Fyll flaskan inte bara med vatten utan tillsätt färska bär eller frukt för att ge vattnet en god smak. Både karaffen och glasen kan graveras med namn eller text. Vi använder den nyaste lasertekniken vilket innebär att din text inte kommer att försvinna. Att komma på en fest och ha med sig en karaff eller vattenglas till värdparet är inte bara en ovanlig present men en användbar present. Eller ge det som ett set? Både karaff och vattenglasen

Se karaffen
Se vattenglasen
orange sommarhatt med eget tryck

Solhattar

Solen skiner och vad är då inte snyggare än en snygg sommarhatt. De är fina och skyddar mot solen. Solhatten finns i färgerna orange, svart och vit. Du bestämmer själv vad du vill ska tryckas på hatten. I redigeraren finns flera sommarmotiv att välja mellan och du kan lägga till namn och eller text. Du kan även lägga till ett foto. En perfekt present för en dag på stranden!

Se solhattarna

Designa dina egna flip flops

En helt unik present som du inte bara gör någon glad med men som är en riktig överraskning: Helt personaliserade flip flops. Du kan ladda upp ett favorit foto som vi trycker eller välja bland de flera olika sommarmotiven som finns i redigeraren. Flip flopsen finns i barnstorlekar och i vuxenstorlekar (upp till storlek 45). Hittar du inte ett par flip flops som du gillar på stan varför då inte göra egna med din design? Dessa är riktiga blickfångare på stranden i sommar.

Designa dina egna flip flops