Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att njuta av en kopp kaffe tillsammans kan föra människor närmare varandra. Morgonkaffe för att vakna, eftermiddagskaffe efter att ha hämtat barnen från skolan, kaffe efter middagen eller kaffe på språng - det finns så många perfekta kaffestunder! Många kaffeälskare kan berätta allt om kaffe, inklusive vilka märken som är bäst och skillnaderna mellan olika märken och smaker. Om du vill överraska en kaffeälskare med en perfekt present kan du ta en titt nedan på våra favoriter!

En personlig mugg

En kopp kaffe ur din egen personliga mugg smakar ännu bättre! Med valfritt foto, namn och/eller text slipper du bråka om vilken mugg som tillhör vem och kan njuta av din kopp kaffe ännu snabbare.

Lägg bara till din favoritkaffeälskares namn och ett coolt foto för att skapa en rolig, personlig mugg. Muggarna är tillverkade av högkvalitativ keramik och kan diskas i diskmaskin för extra bekvämlighet. Med massor av coola designer att välja mellan är vi säkra på att du kan skapa din kaffeälskares nya favoritmugg. Vem ska du överraska med en alldeles egen kaffemugg?

XXL-mugg med tryck

XXL-mugg med tryck

Personlig mugg - Vit

Personlig mugg - Vit

Mugg - Hjärta

Mugg - Hjärta

Espressomugg

Espressomugg

En extra speciell och personlig magisk mugg

Denna mugg håller din design som en överraskning fram till det ögonblick då mottagaren häller i sitt kaffe. Det svarta toppskiktet kommer långsamt att försvinna och avslöja ditt foto, namn och/eller text! När muggen svalnar kommer det svarta toppskiktet tillbaka. Ganska coolt, eller hur?!

Allt du behöver göra är att lägga till ditt foto och/eller text till en av våra specialdesigner, eller bli kreativ och ladda upp din helt egna design. Vi trycker den på muggen åt dig med stor omsorg och precision, perfekt i bild och i fullfärg.

Personligt graverat glas för latte macchiato

Kaffe kan avnjutas ur vilket kärl som helst, men det är roligare när du har ett alldeles eget glas för ditt specialkaffe! Överraska dina latte macchiato-älskande nära och kära med deras alldeles egna personliga latte macchiato-glas, graverat med namnet eller texten du väljer och en av våra coola designer. Deras latte har aldrig smakat bättre

Välj din favoritdesign i vår redigerare och lägg till namn eller text för att skapa din gåva. Vi kommer sedan att använda högkvalitativa lasergraveringstekniker för att gravera in din design i glasytan, vilket garanterar att den kommer att hålla länge och gör glaset diskmaskinssäkert. Glaset kan också användas för te, varm choklad eller Irish Coffee, om mottagaren föredrar det.

Mugg - Magisk

Mugg - Magisk

Personlig kaffemugg - Liten

Personlig kaffemugg - Liten

Cappuccino mugg

Cappuccino mugg

Latte Macchiato Glas

Latte Macchiato Glas

Personlig Toblerone, för den perfekta kaffepausen

Alla älskar något gott till kaffet, oavsett om det är ett kex, choklad eller en kaka! Toblerone är en perfekt smakkombination av choklad, honung och mandelnougat och passar utmärkt som tillbehör till kaffet, särskilt när den är personifierad.

Vår personliga Toblerone-bar har det klassiska omslaget med din alldeles egna personliga touch i form av namn eller text, foto och personligt meddelande efter eget val, som du enkelt kan lägga till i vår online-editor.

Personliga underlägg

Den perfekta fikapausen består ofta av mycket skratt och prat, vilket kan leda till oavsiktligt spill eller ringar på bordet. En uppsättning personliga underlägg löser detta och ger dessutom bordet en rolig och elegant touch! Vi erbjuder fyrkantiga, sexkantiga och hjärtformade träunderlägg, samt bruna och svarta läderunderlägg.

Det är enkelt att skapa din egen unika uppsättning underlägg! Lägg helt enkelt till ditt eller dina foton, namn och/eller text i vår online-redigerare. Vi har även massor av roliga designer som du kan välja mellan.

Blanda upp med lite likör

Det är länge sedan man drack kaffe svart eller med mjölk och socker. Nuförtiden tillsätter vissa mandelmjölk, andra gillar mycket skum eller en sked vispad grädde. Du kan till och med tillsätta lite likör i din kopp! Detta är särskilt gott under de kallare månaderna och värmer dig från insidan och ut.

Licor 43 och Baileys är fantastiska alternativ att tillsätta i kaffet, och vi erbjuder var och en av dessa i en personlig trälåda, vilket gör dem till perfekta gåvor. Det är enkelt att skapa din egen personliga trälåda. Lägg bara till ditt/dina foton, namn och/eller text i vår online-editor, så sköter vi resten! Tänk på att du måste ha åldern inne för att beställa alkoholhaltiga gåvor, vilket innebär att vi kommer att be dig ange din ålder.

Personlig termosmugg för kaffe på resan

Minns du kaffet på språng som vi nämnde tidigare? Om du beställer kaffe från ett kafé kommer det med största sannolikhet i en engångsmugg. Du kan hjälpa vår miljö genom att skapa en personlig resemugg till kaffeälskarna i ditt liv.

Vår personliga resemugg är tillverkad av stark, högkvalitativ aluminium och har ett praktiskt locksystem och handtag. Att skapa din personliga resemugg är enkelt! Lägg bara till ditt foto, namn och/eller text i vår online editor, eller välj en av våra coola designer.

Skapa din personliga resemugg

Nu återstår bara en fråga: ska det vara svart, mjölk och socker eller iskaffe? Det finns så många läckra kaffevarianter att det bara är att välja och vraka. Vem skulle du vilja tillbringa din kaffepaus med?

Termosmugg

Termosmugg

Bailey's Irish Cream

Bailey's Irish Cream

Underlägg

Underlägg

Blog

Blog