Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Det är förstås speciellt när din partner, syster, vän eller kollega på jobbet du står nära är gravid. Särskilt när mors dag är runt hörnet! Det är även ett fantastiskt tillfälle att överraska den blivande mamman med en fin present och kanske även en fest. Här är några kreativa och unika idéer som kommer att få den blivande mamman att le på mors dag.

Roliga gåvor för blivande mammor med fokus på bebisen

Mors dag är en speciell dag för alla kvinnor som lyckligt går i väntans tider. På den här dagen kommer den blivande mamman troligtvis att tänka lite extra på bebisen i magen och hur livet som mamma snart kommer att bli. Kanske även hur hon vill fira mors dag i framtiden. Det är alltid en bra idé att överraska henne med en populär morsdagspresent.

Här är några roliga förslag som kan inspirera dig:

  • En personlig bok: Välj en vacker bilderbok och skriv ett kärleksfullt meddelande till bebisen på första sidan för att skapa ett minne för livet, både för mamman och bebisen.
  • En personlig sparkdräkt: Välj en söt design och tryck ett gulligt meddelande på sparkdräkten.
  • En babyposter: Designa en personlig babyposter till barnkammaren.
Första morsdag babybody

Första morsdag babybody

Babybok med namn - Välkommen till världen

Babybok med namn - Välkommen till världen

Mors dag pussel

Mors dag pussel

Badrock för dam

Badrock för dam

Att ge en morsdagspresent med fokus på bebisen visar att du är där för den blivande mamman under den här spännande tiden i hennes liv.

De bästa presenterna till gravida kvinnor på mors dag, särskilt till henne

En gåva som är för den blivande mamman är också en bra idé. Så snart bebisen är född kommer hon att överösas med presenter till den lille, vilket är just därför det är extra fint att ge henne en gåva som är just till henne. En graviditet är inte alltid lätt och oftast blir det tuffare mot slutet, så en gåva som fokuserar på att ta hand om sig själv och koppla av kommer garanterat att vara uppskattad. Här är några roliga förslag som kan ge dig inspiration:

  • En mjuk badrock med hennes namn inbroderat: Så att den blivande mamman kan njuta på spaet i sin egen badrock, eller för en gravidmassage.
  • En graverad telåda med te och glasmugg: En presentförpackning med te kan hjälpa henne att koppla av på soffan med en tidskrift eller en film. Välj en rolig design och text som du gillar och gravera in den på telådan, exempelvis "Supermamma".
  • XXL Milka choklad-gåva med hennes namn: Alla behöver en godbit till kaffet och det finns nog inget så gott eller kul som nästan 1 kg Milka choklad med ett personlig omslag! Lägg till ditt eget fina och personliga meddelande för att den verkligen ska bli unik.
  • Lyxiga The Gift Label ett kit för välmående: Satsa på en presentförpackning med härliga produkter att koppla av med och lägg till ett personligt meddelande tillsamman med ett foto.
  • Inramat mammafoto: Som en överraskning kan du rama in ett vackert tryckt mammafoto för den blivande mamman att sätta på väggen.
Graverad telåda

Graverad telåda

Mega Milka choklad

Mega Milka choklad

The Gift Label Wellness presentset

The Gift Label Wellness presentset

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Tips på hur du organiserar mors dag för en gravid kvinna

Vill du göra något riktigt speciellt för en blivande mamma? Fundera på att anordna en särskild sammankomst på mors dag för henne. Det kan vara en brunch, lunch, middag eller en utekväll, det beror på vad hon gillar. Det kan även fungera som hennes babyshower!

Guide för att planera en morsdagsfest för din gravida vän!

Här nedan får du våra tips på hur du steg för steg organiserar en "nästan morsdagsfest" för henne.

Steg 1: Välj lokal eller plats med omsorg

Välj en plats som passar för festen. Det kan vara hemma, men du kan även anordna den på en restaurang eller i parken. Se bara till så att det är lätt för din gravida vän att ta sig dit!

Steg 2: Skicka ut inbjudningarna

Bjud in hennes vänner och familj till festen. Se till att din vän inte vet om att festen planeras, det ska ju givetvis vara en överraskning!

Steg 3: Planera aktiviteterna

Om du vill kan du planera aktiviteter för att få lite struktur på festen. Matrelaterade aktiviteter uppskattas ofta, som exempelvis en minikurs i bakning, är ofta väldigt uppskattat.

Steg 4: Förbered mat

Förbered mat som din vän gillar och som passar för gravida kvinnor. Du kan även be alla som är inbjudna till festen att ta med något gott så att det blir som ett knytkalas med mängder av olika goda snacks. Det kommer dessutom att hålla kostnaderna nere!

Steg 5: Ställ fram ett fint presentbord

Ställ fram ett fint presentbord till din vän och hennes bebis. För förslag på presenter, se tidigare avsnitt i den här bloggen.

Steg 6: Glöm inte dekorationerna

Satsa på roliga dekorationer, såsom ballonger och girlanger, så att det blir festligt där ni firar. Om du redan vet om det blir en pojke eller flicka kan du anpassa färgen på dekorationerna utifrån det.

Följ de här tipsen för att anordna en oförglömlig fest för din gravida vän!

Med alla våra förslag på presenter, och även en fest, är vi säkra på att du fått tillräckligt med inspiration för att överraska henne på mors dag!

Tallrikar

Tallrikar

Choklad med Bild

Choklad med Bild

KitKat Mini Mix Box

KitKat Mini Mix Box

Blog

Blog