Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en present till någon du älskar, utan att bli ruinerad? Att hitta en riktigt bra present utan att spendera för mycket känns ibland omöjligt. Elegans behöver dock inte ha en dyr prislapp. Att hitta billigare presenter som ser dyra ut är absolut möjligt!

Hur kan du få budgetpresenter att se dyrare ut?

Du kanske undrar: hur kan jag få min present att se lite mer exklusiv ut? Vi har några tips för hur du kan överraska dina nära och kära med den perfekta, omtänksamma gåvan och ändå hålla dig inom din budget!

  1. Första intrycket betyder allt: Var noga med detaljerna när du ger bort en gåva så att du får fram wow-känslan. Lägg lite extra möda på hur du slår in presenten för att garantera att din present ser elegant ut. Välj till exempel högkvalitativt omslagspapper, en presentpåse eller fin presentask. Att avsluta med detaljer som en rosett eller ett handskrivet kort blir grädden på moset för din present.
  2. Kvalitet framför kvantitet: När du väljer ut din prisvänliga present prioritera kvalitet framför kvantitet. Välj en present som är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara. Välj tidlösa produkter eller upplevelser som har ett sentimentalt värde istället för slit och släng-presenter. En gedigen liten present kommer fortfarande vara uppskattad långt efter det att mottagaren fick den, vilket gör den ovärderlig.
  3. Gör gåvan personlig: att skapa en personlig prägel gör att en sak känns mer värdefull. Överväg att göra presenten personlig med en skräddarsydd design eller ditt favoritfoto. Att göra en present personlig visar att du har lagt både eftertanke och tid på gåvan, vilket ökar känslan av att den är värdefull.

Vilka presenter är exempel på prisvärda gåvor som inte kommer att ruinera dig?

Det är de små men ändå omtänksamma presenterna som gör det största intrycket. Vi finns här för att ge dig några presentförslag så du kan överraska de speciella personerna i ditt liv. Ta en titt och upptäck de bästa, prisvärda presenterna nu!

  • Eleganta smycken: trendiga modesmycken med förstklassig stil som ändå kostar mindre kan imponera precis lika mycket som exklusiva smycken. Lägg till en sofistikerad touch till en vardagsklädsel.
  • Chokladgodis: Choklad är perfekt oavsett tillfälle för alla som gillar sötsaker. Med ett vackert omslag och fantastiska smaker kan presenter med choklad ge en smak av lyx.
  • Eleganta gåvor för skrivbordet: skapa en elegant prägel med coola accessoarer till skrivbordet som någon du älskar har. Det kan vara allt från en penna eller anteckningsbok, till en musmatta eller kaffemugg. Presenterna är perfekta för personen i ditt liv som har mycket att göra. Genom att anpassa designen kan du skapa skräddarsydda skrivbordsartiklar som ser mycket dyrare ut än vad de är.
  • Champagne eller vin: skåla för ett speciellt tillfälle och dela en flaska utsökt champagne eller vin med din familj och/eller vänner. Välj en välsmakande dryck för varje tillfälle. Matcha dina bästa presenter med glas eller en accessoar som ger en extra speciell touch.
Bar armband

Bar armband

Chokladpraliner

Chokladpraliner

Parker Jotter

Parker Jotter

Vin

Vin

Billiga gåvor till kvinnor

Letar du efter en speciell present till en viktig kvinna i ditt liv? Att ge bort en present behöver inte tömma bankkontot, särskilt inte när det finns så många genomtänkta och prisvärda alternativ. Vare sig du shoppar till din mamma, mormor/farmor, syster, partner eller vänner kommer de här prisvärda förslagen garanterat att göra henne glad: en personlig tygväska, doftljus med foto, fotoram, graverade vinglas eller färggranna blommor.

Billiga presenter till män

När det handlar om att ge bort en gåva och att hitta den perfekta presenten till en viktig man i ditt liv behöver det inte vara särskilt svårt. Vare sig du handlar till din pappa, bror, partner, morfar/farfar eller vänner: några förslag på billiga presenter är: en gåvoset med öl, en graverad plånbok, en personlig nyckelring eller en graverad korthållare.

Billiga presenter till flickvännen

Att överraska din flickvän lite då och då är verkligen viktigt och det behöver inte alltid vara något dyrt! Välj enkla men känslosamma presenter som påminner henne om din kärlek varje dag. Du kan ge henne ett fotoalbum med era mest minnesvärda tillfällen, en fotoram med ditt favoritfoto av er två tillsammans, en kaffemugg för hennes iskaffe eller matcha alternativt något vackert smycke med ett speciellt datum ingraverat. Avsluta med ett handskrivet kärleksmeddelande!

Billiga presenter till pojkvännen

När det handlar om att uttrycka din kärlek till din pojkvän behöver du inte spendera alltför mycket pengar. Allt handlar om den omtänksamma gesten! Ge honom en plånbok, ett ölglas, en nyckelring med ditt favoritfoto eller ett presentset med öl som ni kan njuta av tillsammans eller ihop med hans vänner. Lägg till ett fint meddelande och det är klart!

Lekfulla gåvor

Lekfulla presenter ger några extra skratt och sann glädje varje gång du ger bort en present. Det gör dem perfekta för personer som älskar att plocka fram sin lekfulla sida. Presenterna, som kan vara allt från smarta prylar till accessoarer, kommer garanterat att få mottagaren att le. Vare sig du firar en födelsedag, semester eller något annat speciellt tillfälle är de här gåvorna ett härligt sätt att få in lite personlighet och skratt i det ögonblick när du ger bort presenten!

Billiga gåvoset

Presentkit är ett fantastiskt sätt att skämma bort och fira våra nära och kära. Presentset är designade för att glädja och överraska mottagaren vid alla möjliga tillfällen. Vare sig det är på en födelsedag, alla hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle passar dessa set att ge till vem som helst. Presentset behöver inte heller vara dyra! Här på YourSurprise har vi några exempel på presentset som du kan satsa på och ändå hålla kostnaderna nere:

  • Tony´s Chocolonely: ett perfekt presentset för alla som gillar sötsaker! Det inkluderar sex stycken chokladkakor med mjölkchoklad, mjölkchoklad med karamell och havssalt, mjölkchoklad med hasselnöt, mörk choklad med nougat och mörk choklad med havssalt och mandel. Perfekt för alla chokladälskare! Bara välj och lägg till ett foto, namn och ett personligt meddelande i vår editor online.
  • Miniset med prosecco: för alla som förtjänar en härlig flaska bubbel är vårt miniset med prosecco den bästa överraskningen! Det inkluderar ett graverat glas som du kan göra personligt med namn eller en text du tycker om för den perfekta, personliga touchen. Fantastiskt för en examen, ett bröllop, jul, årsdagar eller en födelsedag.
  • Presentset med öl: Överraska dina nära och kära med den godaste ölen och gör detta gåvoset personligt med ditt favoritfoto eller en text. Ölkitet innehåller Westmalle dubbel, Trappistes Rochefort, La Trappe Quadrupel, La Trappe Isador och Achel Blond.
  • Presentset för välmående: Letar du efter en härlig gåva till mannen eller kvinnan i ditt liv men vill hålla kostnaderna nere? Ett presentset för avkoppling är en suverän idé! Detta set är designat på temat avslappning och egenvård och det inkluderar duschkräm och handtvål. Gör det personligt med etiketter på flaskorna för att verkligen skapa en unik överraskning.
  • Set med köksredskap i bambu: för alla som älskar att laga mat till en hel armé och som alltid trivs med att trolla fram de mest utsökta rätterna i köket. Ett set med köksredskap i bambu är den perfekta överraskningen om du vill ge något som kan göra deras matlagningsäventyr ännu mer speciellt! De kan förbereda sina favoriträtter med spatlar, skedar och tänger, alla tillverkade av högkvalitativ bambu. Gravera in deras namn i träet, vilket ger en personlig touch vid spisen.
Läder nyckelring

Läder nyckelring

Ol-set

Ol-set

Present till honom

Present till honom

Till henne

Till henne

Varför är billiga presenter ett smart val?

I en samhälle där priset på presenter ofta är relaterat till hur mycket vi värdesätter dem är det lätt att förbise magin och skönheten med billigare presenter. Vi tror att omtänksamhet överväger presentens prislapp. Här är några anledningar till varför det kan vara ett smart val att välja billigare priser:

  1. Billigare presenter får oss att fokusera på känslan bakom anledningen till att vi ger presenten, snarare än priset. Vare sig det är ett handskrivet meddelande, hemmagjord godis eller en liten sak, förmedlar gåvorna en mening och betydelse och passar alla tillfällen.
  2. När budgeten är tajt är det kreativitet som gäller. Billiga presenter kräver oftast att vi tänker utanför boxen och hittar nya sätt att visa vår kärlek. Möjligheterna är oändliga vad gäller allt från hemmagjorda projekt till personlig touch.
  3. Det är inte priset som kommer att som lämnar ett bestående intryck, det är den känslomässiga inverkan presenten har på mottagaren. Billiga presenter har precis lika mycket förmåga att väcka känslor som glädje, skönhet och uppskattning som vida överträffar deras pengavärde.
  4. I sista änden är det tanken som räknas. Vare sig det är en enkel eller storslagen gest, vad som betyder mest är tanken bakom presenten.
  5. Billiga presenter är ett sätt att stärka band och skapa kontakt med de personer som vi bryr oss om. Oavsett om det är familjen, vänner eller barn, dessa gåvor är en möjlighet att knyta an på ett djupare plan genom att vi visar att vi förstår och uppskattar mottagaren.

Billiga presenter som ser dyra ut har en unik förmåga att sprida glädje, kärlek och omtanke, samtidigt som du kan spara pengar.

Hur mycket pengar behöver jag spendera för att köpa en bra present?

Hur mycket pengar du behöver spendera på en perfekt present kan variera mycket beroende på saker som tillfället, din relation med mottagaren och din ekonomiska situation. Du bör dock alltid komma ihåg att värdet bestäms inte av prislappen.

När det kommer till att bestämma dig för hur mycket du ska spendera är det viktigt att prioritera omtänksamhet. Det må finnas förväntningar och traditioner vad gäller hur mycket pengar en present ska kosta, men de mest meningsfulla presenterna är de som du ger med hjärtat.

Istället för att fokusera på hur mycket pengar du spenderar tänk på känslan bakom presenten. En liten sak som speglar mottagarens intressen eller behov är mer meningsfull än en dyr sak som saknar den personliga touchen.

Det är dessutom viktigt att du utgår från din ekonomiska situation och sätter en budget som du är bekväm med. Du kan spara pengar medan du skapar den perfekta överraskningen. Här finns mängder av billiga presenter till födelsedagar, jul och andra tillfällen som kan göra större intryck än dyrbarare gåvor.

20 billiga presentförslag som ser dyra ut

  1. Champagneglas med gravyr
  2. Smycken med gravyr
  3. Badrock med brodyr
  4. Cocktail-set
  5. Ostbricka med gravyr
  6. Nyckelring i läder med gravyr
  7. Choklad med tryck
  8. Vinställ med gravyr
  9. Akrylljus med gravyr
  10. Skärbräda med gravyr
  11. Glasunderlägg i läder med gravyr
  12. Vin-/champagneflaska med tryck
  13. Läderarmband med gravyr
  14. Personligt fotoalbum
  15. Strumpor med tryck
  16. Vin-/ölglas med gravyr
  17. Korthållare i läder med gravyr
  18. Plånbok med gravyr
  19. Champagne-set
  20. Ljus med tryck

Att överraska någon behöver inte vara dyrt. Dessa prisvärda presentförslag gör det möjligt för dig att imponera på dina nära och kära med presenter som kommer att göra dem glada. Gör presenten ännu mer speciell genom att slå in den i ett personligt omslagspapper!

Personliga presenter hos YourSurprise

Att göra en present personlig gör den till något alldeles speciellt. Hos YourSurprise är det verkligen mycket enkelt att få billigare saker till att verka dyrbara och lyxiga. Du kan lägga till en design, foto och/eller text som du föredrar och överraska någon med den perfekta presenten!

Ljus

Ljus

Ljus med namn

Ljus med namn

Personligt presentpapper

Personligt presentpapper

Blog

Blog