Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

16 gåvor

Skapa ditt eget personliga Samsung-fodral

Om du söker efter ett originellt Samsung-fodral, kan du välja standardfodral, men varför inte vara kreativ och designa ditt eget personliga Samsung-fodral? Stick ut i mängden med ett verkligt unikt fodral. Skapa ditt nu!

Samsung-fodral med med din bild

Om du har en bild som du älskar att titta på om och om igen, använd den för att göra ditt Samsung-fodral personligt så att du kan se den varje gång du håller i din smartphone. Antingen det är en bild av din partner, familj, dina barn, föräldrar, sällskapsdjur eller bröllop, blir ditt Samsung-fodral verkligt originellt.

Du kan ladda upp en bild du väljer i vårt användarvänliga fotoboksprogram och placera det som du önskar för att skapa ett Samsung-fodralsom ser ut exakt som du tänkt dig.

Samsung-fodral med en av våra roliga designs

Om du vill skapa ett Samsung-fodral med en mindre bild, kombinera den med en av våra coola designs. Vi har designs med regnbågar, bananer, blommor, lejon, leopardtryck, hjärtan och mycket mer. Varje design erbjuder valet att lägga till en liten bild och text som du väljer.

Samsung-fodral med en av våra roliga designs

Om du gillar att skapa och föredrar att göra ditt Samsung-fodral personligt med din egen design, kan vi ordna det också. Ladda bara upp din design i vårt fotoboksprogram för att skapa ditt eget Samsung-fodral på nolltid.

Samsung-fodral för nya och äldre modeller

Här på YourSurprise kan du hitta ett Samsung-fodral till nästan alla iPhone-modeller. Du kan skapa ett personligt fodral till Samsung Galaxy S20 och Samsung Galaxy S20 Plus, samt till Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 och Samsung Galaxy S8 Plus.

Ingen minsta ordermängd

Det är ingen minsta ordermängd för dina personliga iPhone-fodral vilket innebär att kan göra bara ett Samsung fodral personligt om du vill. Vi gör våra mobilfodral personliga på företaget för att garantera snabb leveranstid.