Allt Tabletskal presenter
9 Presenter för: Tabletskal
Vad våra kunder säger
9.5
Se alla 182 recensioner
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
LiliannaPublicerades 11-08-17

"Snabbt, enkelt, fantastiskt! Min tavla är underbar överraskning blev en succé "

10 av 10
EmiliaPublicerades 05-08-17

"Enkelt att beställa. Bra priser. Snabb leverans och fint inpackat. Hade önskat att tex kunna ha.."

9 av 10
ElinPublicerades 01-08-17

"I'm pleasantly suprised by how easy it was to order and the result. The quick shipping was perfect.."

10 av 10
Tabletskal med ditt eget foto och text!

Tabletskal

Surfplattan har förändrat vår vardag. Det är en liten bärbar version av en dator som du kan använda var du än befinner dig.

Det är väldigt lätt att ta surfplattan med sig men man måste vara försiktig så att den inte skadas. Vill du skydda din tablet ordentligt men har inget skal? Hos oss kan du enkelt designa ett unikt tabletskal med ditt eget foto och text på.

Visa din kreativitet på ett originellt sätt. I vår fotoredigerare kan du enkelt sätta en söt, rolig eller vacker bild på ett tabletskal. Du kan även välja att trycka en text, exempelvis ett känt ordspråk eller citat. Dessutom kan du komplettera fotot och/eller texten med en supersnygg design.

Tabletskalet är tillverkat av superpolerad plast, det är reptåligt och har en högglansig fotoyta. Ditt tabletskal trycks i HD-kvalitet med din egen personliga design.
Du kan även välja ett jättepraktiskt iPadskal som är gjort av neoprengummi. Skalet är tryckt på båda sidor med ditt eget foto och text.

Med detta unika tabletskal skyddar du inte bara din tablet mot repor, den blir dessutom snygg! Vi har tabletskal för många olika tablets såsom iPad, Samsung och Google.

Tabletskalen packas noggrant och skickas alltid i en fin presentförpackning. På så vis är din present redo att ge bort och överraska någon med direkt! Skapa ett unikt tabletskal för alla tablets här, det är en riktigt bra present att ge bort!
+ Läs mer...