Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Designa Din Egen Mugg
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2509 recensioner
Loan
Publicerades 26-11-21

"Jätte nöjd med de produkter jag beställde. Fina och bra "

10 av 10
Martin
Publicerades 26-11-21

"Snabb leverans, snygg produkt. Bara post att säga. 👍 "

10 av 10
Ros-Mari
Publicerades 26-11-21

"Lätt att beställa, fina produkter snabb leverans "

10 av 10

Personliga Muggar Med Tryck

Muggar är den enklaste och bästa presenten du kan ge. I stort sett alla använder sig av muggar och med så många olika varianter som finns så kan man aldrig ha för många! Här på Yoursurprise kan du även personalisera din mugg vilket gör att varje mugg får sin egna unika touch. De muggar vi erbjuder är bland annat, emaljmuggar, termosmuggar, smurf muggar, och självklart den berömda magic muggen som avslöjar trycket när muggen blir varm. En mugg med ett foto eller text är en unik och rolig present. Överraska någon med en mugg tryckt med semesterbilder, bröllop, svensexan eller möhippan. Allt är möjligt och ingen idé är dum. Varför inte ge din personal en egen mugg att ha i fikarummet?

Hur personaliserar vi muggar med bild och text?


Vi använder oss av en teknik som heter sublimeringstryck, där överföringen av värmekänslig färg, i detta fallet en sublimering färg som permanent färgar muggens yta när den kommer i kontakt med värme. Det ger oss möjlighet att trycka vilken färg som helst och även vilket bild du önskar. Du kan lägga till upp till tre bilder och så mycket text du vill ha på muggen. Din personalisering blir tryckt runt om hela muggen.
Alla våra muggar kan sättas in i diskmaskin och tål mikrovågsugn på grund av att tekniken som används gör att din personalisering sitter fast på muggen för alltid. Det finns några muggar med undantag. En stålmugg inte kan sättas i mikrovågsugnen för då bryts trycket. Även den magiska muggen kan inte sättas in i en mikrovågsugn. Det magiska lagret på utsidan av muggen är väldigt känslig för hetta, så det är bättre att inte riskera att din personalisering försvinner.

Personaliserade kaffemuggar

Visste du att Sverige ligger bland de Top 10 länderna i världen när det gäller kaffekonsumtionen? Om du är en kaffeälskare och njuter av en härlig fika med din bästa vän då kan vi skapa era personaliserade muggar där du kan lägga till roliga bilder på er tillsammans. De håller för alltid, precis som er vänskap. Vår planet är en bättre planet utan muggar gjorda av plast!

En mugg som födelsedagspresent

Behöver du snabbt komma upp med en födelsedagspresent? Inga problem! Varför inte ge dem en snygg stålmugg med en fint meddelande på eller en rolig bild? Stålmuggen är gjord av rostfritt stål och är en riktigt stilren mugg som passar de flesta.

En mugg till din bästa vän

Vill tala om för din bästis hur mycket hen betyder för dig? Varför inte överraska hen med en mugg med hjärtformat handtag? Lägg även till en rolig bild och ett fint meddelande som visar hur mycket din bästis betyder för dig.

En mugg full av kärlek

Överraska den du älskar med en kärleksmugg. Samla alla era galnaste och roligaste foton från året som har gått och tryck dem på en mugg till din älskling. Vårt tips: Gör en tradition av det och skapa en ny kärleksmugg varje år med nya bilder för året som gått!

En mugg för hela familjen

Letar du efter en present till hela familjen? Varför inte ge alla en varsin mugg med en design som är personlig till var och en. Du kan t.ex. ge din dotter en unicorn mugg med hennes foto och namn. Och om din son gillar fotboll, varför inte ge honom en häftig fotbollsmugg med en bild när han har på sig sin favorit fotbollströja.

En mugg till dig själv

Men varför inte göra en mugg till dig själv? För vad är inte bättre än att vakna upp varje morgon med en kopp kaffe eller te i sin alldeles egen designade mugg? Du kan ha bilder på de du älskar, för saker du är tacksam över eller kanske bilder som får dig inspirerad. Du kan självklart lägga till en text också, som t.ex. “jag är tacksam över…” eller något motiverande som “just do it”, möjligheterna är oändliga.

Stora och små muggar

Vare sig du gillar att dricka en liten espresso eller en stor kopp te så har vi muggar som passar. För alla stordrickare så finns t.ex. vår XXL mugg som rymmer hela 445ml och ifall du gillar att ta med dig kaffet på vägen till jobbet så har vi vår stilrena termosmugg som kommer se till att hålla kaffet varmt.

Emaljmugg med tryck

Letar du efter en gammaldags mugg? Då rekommenderar vi vår klassiska emaljmugg! En riktig klassiker som aldrig går fel och som dessutom sticker ut från resten av muggarna du har hemma.