< Tillbaka
Lovely Wednesday 25% rabatt på alla presenter!
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Lovely Wednesday: 25% rabatt på alla presenter, bara idag!
:
:
Glas
Beställ idag, skickas idag
Beställ idag, skickas idag
Allt Glazen presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 448 recensioner
Shakar
Publicerades 16-09-19

"Snabb leverans och jättefint halsband. "

10 av 10
Rebecca
Publicerades 16-09-19

"Snabbt, enkelt och snygga produkter. Precis som jag vill ha det "

10 av 10
Ingegerd
Publicerades 16-09-19

"Jättenöjd , Supersnabb leverans. "

10 av 10

Glas

Ett graverat glas är en present som passar de flesta tillfällen. Letar du efter en unik bröllopspresent eller en personlig födelsedagspresent? Varför inte ge bort ett graverat glas med till exempel namn, datum eller något annat på?

Gravera glas

Att få sina glas graverade när du beställer är enkelt och går fort hos YourSurprise. Vi har ett stort assortiment av glas som du välja att få graverade. Varför inte låta gravera gravera vinglas som, till exempel, en jubileumspresent eller varför inte ett gravera ölsejdel till en god vän. Känner du någon som kan uppskatta ett gott glas vin emellanåt? Hos YourSurprise kan du även gravera en egen karaff. Det spelar inte så stor roll för vilket tillfälle presenten skall vara - Hos YourSurprise är du på rätt ställe.

Graverade glas

Graverade glas har en viss stilren utstrålning, som kan ge ett oförglömligt intryck. Gravera egna theeglas, eller ett annat fint glas med ett namn eller en text och skapa på så sätt en unik och personlig present till en vän. En whiskeyälskare uppskattar på samma sätt sitt egna whiskeyglas med namn. Varför inte passa på att även slå på stort och skicka med en god flaska whiskey med glaset?
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med