Vill du jobba på det coolaste företaget i Holland?

YourSurprise är en ung och innovativ presentbutik online med ett brett utbud av personaliserade presenter. YourSurprise har sitt säte i Zierikzee, i Nederländerna. Från vår lilla stad har vi expanderat till att bli en väletablerad europeisk aktör med egna hemsidor i 12 länder, och vi skickar presenter över hela världen. Vårt team består av ca 70 entusiastiska anställda som dagligen jobbar hårt för att skapa unika presentkoncept. YourSurprise erbjuder mer än 1500 personaliserade presenter och kan stoltsera med över 1 000 000 nöjda kunder.

Vi på YourSurprise tar själva hand om produktutveckling, design, inköp, försäljning, marknadsföring, IT, (internationell) kundtjänst och produktion. YourSurprise är ledande på den nederländska marknaden för personanpassade presenter och ligger i fronten när det gäller teknik och verktyg för skräddarsydda presenter online.

YourSurprise belönades med nederländska Homeshopping (Thuiswinkel) Awards år 2009, 2013 och 2014. På grund av den rekordsnabba tillväxten av företaget, söker nu YourSurprise nya medarbetare. Vill du också glädja massa kunder med de nyaste och finaste presenterna? Gillar du att arbeta i en dynamisk omgivning? Vågar du ansöka till ett av Europas snabbast växande företag?

Ansök via

Ansök direkt

tillgänglig på engelska, vardagar 09:00 - 17:30 (CET)

Ring: +44 20 3318 0348

Maila oss

Har du talangen som krävs för att jobba hos YourSurprise men ser ingen annons som passar just dig? Var god skicka oss ett mejl till så kanske vi finner en lösning tillsammans.