Vill du jobba på det coolaste företaget i Holland?

YourSurprise är en ung och innovativ presentbutik online med ett brett utbud av personaliserade presenter. YourSurprise har sitt säte i Zierikzee, i Nederländerna. Från vår lilla stad har vi expanderat till att bli en väletablerad europeisk aktör med egna hemsidor i 12 länder, och vi skickar presenter över hela världen. Vårt team består av ca 70 entusiastiska anställda som dagligen jobbar hårt för att skapa unika presentkoncept. YourSurprise erbjuder mer än 1500 personaliserade presenter och kan stoltsera med över 1 000 000 nöjda kunder.

Vi på YourSurprise tar själva hand om produktutveckling, design, inköp, försäljning, marknadsföring, IT, (internationell) kundtjänst och produktion. YourSurprise är ledande på den nederländska marknaden för personanpassade presenter och ligger i fronten när det gäller teknik och verktyg för skräddarsydda presenter online.

Ansök via

E-commerce

Country Lead Emerging

E-commerce

You take care of maintaining an organised webshop. You want to inspire others and are prepared to take difficult decisions.

View
quote William Kik

Ansök direkt

tillgänglig på engelska, vardagar 08:30 - 17:00

Ring: +46 852 500 911

Maila oss

Har du talangen som krävs för att jobba hos YourSurprise men ser ingen annons som passar just dig? Var god skicka oss ett mejl till så kanske vi finner en lösning tillsammans.