< Tillbaka
Lovely Wednesday 25% rabatt på alla presenter!
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Gjord med Kärlek
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Lovely Wednesday: 25% rabatt på alla presenter, bara idag!
:
:

Jul

Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 448 recensioner
Shakar
Publicerades 16-09-19

"Snabb leverans och jättefint halsband. "

10 av 10
Rebecca
Publicerades 16-09-19

"Snabbt, enkelt och snygga produkter. Precis som jag vill ha det "

10 av 10
Ingegerd
Publicerades 16-09-19

"Jättenöjd , Supersnabb leverans. "

10 av 10
Överraska med en personlig julklapp i år!

Jul

Julen är en rolig och trevlig tidpunkt på året. Alla är glada och det är en tid då väldigt många är lediga och därför är det ofta ett väldigt bra tillfälle att samla hela familjen och umgås tillsammans. Utomhus hänger julbelysning överallt och inomhus är det varmt vid den öppna spisen. I nästan alla vardagsrum står en vackert pyntad julgran

Man firar jul på grund av en religiös händelse, jesu födelse. Många kristna började fira jul med en speciell ceremoni på julafton men idag firas julen av alla.

Julklappstips

Självklart måste julklapparna finnas under granen. Julklapparna är en av de största höjdpunkterna på julen. Historien säger att jultomten kommer flygandes på sin släde som dras av hans ren varje år och lägger julklapparna under granen.

Då fler och fler firar jul i Sverige så blir det allt viktigare att hitta en unik julklapp och det är inte alltid så lätt. Därför hjälper vi dig med lite julklappstips så att du kommer in på rätt spår.

Choklad

Något som är starkt förknippat med julen är godis. Vi äter mycket godis på julen så vad är då trevligare än att avnjuta sin egen personliga choklad? Ge bort personlig choklad i julklapp till någon! Chokladen är personifierad med ditt eget foto.

Visitkortshållare

En visitkortshållare är ett riktigt bra julklappstips. Du kan gravera den med ditt eget foto. Önska någon en riktigt god jul med en visitkortshållare med ett foto av dig själv eller på dig och mottagaren tillsammans. Varje gång mottagaren tar fram visitkortshållaren så kommer han/hon påminnas om personen som han/hon fått julklappen av.

Mobilskal

Ett mobilskal är en julklapp som kommer uppskattas av de flesta då väldigt många äger en smartphone idag. Skapa ett personligt mobilskal med ditt eget foto och text på som du kan ge till en lycklig mottagare. Det är en riktigt personlig julklapp som definitivt kommer att komma till användning för vem vill inte skydda sin smartphone?
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med