Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

The perfect office gift

Vill du inte missa något och vill du gärna få inspiration?

Skriv in dig för vårt nyhetsbrev för affärskunder.

Överraska en affärsrelation med en unik present

Vill du kanske tacka för det gångna årets samarbete, gratulera till lanseringen av en website eller en produkt? Ska du representera på mässa och vill ta med lite giveaways att lägga i er goodie bag eller att dela ut i er monter? Varför inte sätta ut något litet i din mottagning, väntrum eller reception som dina kunder eller gäster kan ta med sig efter besöket. Hos YourSurprise hittar du ett stort antal produkter som passar för i stort sett alla ändamål och i vår BROSCHYR hittar du ett antal förslag som kan ge lite inspiration.

Vi ses hos YourSurprise!

Leverans till olika adresser

Behöver du skicka dina företagspresenter till ett större antal adresser? Har man väl bestämt sig för vilken unikt personaliserad present man vill överraska sina affärsrelationer eller anställda med, så kan det vara skönt att slippa organisera allt själv. Även med detta hjälper vi till!

Fyll i DENNA excel-fil och skicka tillbaka den till oss, så ombesörjer vi leveransen av din present så att du kan fokusera dig på annat.

Varje present unikt personaliserad

Kan skickas direkt till mottagaren

Leverans över hela världen

Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta gåvan!

Vill du göra en större beställning, skicka presenterna direkt hem till dem du vill överraska eller behöver du bara be om råd? Kontakta våra experter från affärsavdelningen, så hjälper de dig gärna att hitta den perfekta gåvan

+31 111 700 212
Våra presentrådgivare

Företag

Om du letar efter affärs-, årssluts- eller unika presenter till anställda är YourSurprise platsen att vara! Du kan få vilken som helst av våra presenter personliga med logotypen, namnet och/eller texten du väljer för att skapa en unik present på nolltid och lämna ett bestående intryck.
Om du är intresserad av de senaste trenderna när det kommer till reklamgåvor, ta en titt på vår artikel om 9 senaste trenderna.

Personliga välkomstgåvor (tillbaka)

Om du vill välkomna tillbaka dina anställda efter deras semester eller sjukskrivning eller letar efter ett roligt sätt att välkomna nya medarbetare, har vi b>5 tips som hjälper dig att peka i rätt riktning.

Personliga julklappar

Anställda, lojala kunder och affärspartners ser fram emot denna årliga uppskattning varje år: julklappen. Tyvärr är de flesta av dessa väldigt opersonliga, vilket innebär att mottagaren sannolikt kommer att glömma allt om det nästa dag. Förändra saker och ting och satsa på en verkligt originell julgåva med en personlig touch.
En personlig touch kommer att ge alla julklappar, årsavslutningar eller andra affärspresenter något speciellt, unikt. Varför inte ha ett lyxigt vinpresentset eller en läcker Toblerone anpassad med namn, logotyp och/eller budskap som du väljer?

På YourSurprise erbjuder vi olika alternativ för att göra varje gåva verkligt personlig. Ta en titt på vårt sortiment för inspiration!

Viktiga ögonblick

Lägg till dessa viktiga företagspresenter i din planerare:
- Påsk: 17 april
- Återgå till kontoret i september
- World Teacher Day den 5 oktober
- Jul:
- Administrativa proffs dag den 15 april
- Internationella sjuksköterskedagen den 12 maj

Ett hållbart kontor

Om du vill ta steg mot en hållbar arbetsmiljö, ta en titt på dessa 3 tips att skicka ett positivt budskap till dina anställda och överraska dem med en fantastisk present.

Unika företagspresenter

Att ta emot presenter är alltid roligt, men ännu bättre när presenten är riktigt original och gjord speciellt för mottagaren. Oavsett om det är en jubileumsgåva på jobbet till en anställd länge, en tackgåva till en lojal kund eller företags julklapp, det finns många anledningar att överraska någon med en unik present. Om du letar efter den perfekta originalpresenten har vi över 2000 presenter att välja mellan, vilket betyder att det verkligen finns något för alla. Vi erbjuder originella företagspresenter som visar din uppskattning och stärker din relation med mottagaren.

Företagsmarknadsföring och marknadsföringsgåvor

Om du letar efter bra marknadsförings- och marknadsföringsalternativ hjälper vi dig gärna. Vi kan berätta allt om en kedja av optiker som gav bort ett gratis par personifierade flipflops< /b> med varje par solglasögon, eller ett franskt escape room som har kunder en choklad pussel som en företagspresent för det nya året.

Om du vill höra allt om de möjligheter vi kan erbjuda ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att överraska alla med en personlig, unik företagspresent.