Födelsedag
Beställd idag, levereras idag
Beställd idag, levereras idag
Allt Födelsedag presenter
Vad våra kunder säger
9.6
Se alla 196 recensioner
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
MALINPublicerades 31-10-17

"Superbra allting som slltid, super fina grejer och snabbt och smidigt. "

10 av 10
SaraPublicerades 24-10-17

"A tad expensive but so worth it! Such an appreciated gift and quick delivery! Really nice that they .."

10 av 10
FredrikPublicerades 23-10-17

"Grymt snygg blev mattan. Sonen mycket nöjd "

10 av 10
Gratulera någon med en personlig födelsedagspresent!

Födelsedagspresent

Det är en självklarhet att man ger en födelsedagspresent till någon som fyller år. Att komma på en bra present att ge bort är inte alltid det lättaste. Ska det vara en fin, användbar eller en rolig present? Passar det personens ålder? För att hjälpa dig har vi samlat alla de bästa födelsedagspresenterna på ett och samma ställe. Nu kan du enkelt köpa din födelsedagspresent hemifrån.

En personlig födelsedagspresent uppskattas alltid! Du gör varje present unik med en fin bild, passande text eller din egen design! Med hjälp av vår användarvänliga fotoredigerare kan du snabbt och enkelt designa en riktigt fin födelsedagspresent. Oavsett vad du letar efter och vem du ska ge en present till så har vi de mest originella presenterna med eget namn, foto eller text på!

Tips på presenter

Vad sägs om en traditionell födelsedagspresent men med en personlig touch? Vi har de bästa presenterna för alla. En bra present till barn är ett personligt pussel. Till kvinnor har vi vackra smycken och till män har vi härliga ölpaket. Något som faller alla i smaken är läcker choklad, du kan exempelvis ge bort en siffra i choklad som motsvarar antalet år som personen fyller.

Väggklocka

Överraska den som fyller år med en riktigt fin väggklocka. Det här är en perfekt födelsedagspresent till någon som gillar heminredning. Personifiera klockan genom att trycka ett foto och text på den. Vi har ett antal olika klockor av olika material, storlekar och former.

Gosedjur

Något som alltid går hem hos ett barn är ett gosedjur. Ge bort ett personligt gosedjur med foto och text på till födelsedagsbarnet. Fotot och texten trycks på den vita T-shirten som gosedjuret har på sig. Det finns många olika gosedjur att välja mellan, välj det djur som passar barnet bäst.

Underlägg

Vad sägs om att ge bort ett set med underlägg som du gör personligt genom att trycka ett foto och text på? En väldigt bra födelsedagspresent då den är både användbar och fin. Varje gång den som fyller år ska använda underläggen så kommer han/hon påminnas om den som gav presenten. Du kan köpa ett set om 2, 4, 6 eller 8 underlägg.
+ Läs mer...