Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Verras je moeder met gepersonaliseerde cadeaus

6 tips för att överraska din mamma på mors dag

Mammor är några av de viktigaste människorna i våra liv, alltid där för att älska och stödja oss. Det här är kvinnan som höll dig varm i flera månader innan hon välkomnade dig till världen. Om något går fel är hon där för dig och om du har förlagt något, vet hon alltid var hon hittar det. Man kan säga att mammor gör livet lite bättre. Mors dag är den perfekta dagen att betala tillbaka och skämma bort din mamma för en gångs skull! Om du vill överraska henne men är osäker på hur du gör det, läs vidare för våra tips och tricks.


1. Från hjärtat

Att välja bland så många presenter kan vara svårt, särskilt när allt du vill göra är att visa henne hur viktig hon är för dig. Skapa en present som kommer direkt från ditt hjärta och säkert kommer att locka fram ett stort leende på hennes läppar. Fundera på vad du vill att presenten ska säga. Vad vill du tacka henne för den här speciella dagen? På vilka sätt är hon viktig för dig? Ta en stund att fundera på dessa frågor så kommer du ett steg närmare att välja den perfekta presenten


2. Låt henne veta varför hon är så speciell för dig

Mors dag behöver inte vara den enda stunden då du påminner din mamma om hur speciell hon är för dig, men det är ett perfekt tillfälle att göra det! Att hitta ett originellt sätt att göra detta kan vara en utmaning, så vi har några idéer åt dig:

 • Skriv en vacker dikt: Nu kan vi höra dig tänka att detta inte är något du kan göra, men du behöver inte vara en född poet för att skriva ner kärleksfulla ord. Tänk på de roliga stunder ni har delat, ett ögonblick som gör dig stolt eller alla de stunder som hon var där för dig.
 • Gör en resa in i minnenas värld: Överraska henne med alla de fantastiska minnen ni delar. Från din barndom och fram till idag måste ni ha massor av vackra minnen. Skapa ett personligt fotoalbum mys till det och bläddra igenom det tillsammans. Du kan till och med lägga till roliga citat eller söta meddelanden.
 • Överraska henne med en personlig present:Vi är så vana vid att ta emot presenter från våra föräldrar medan vi växer upp, men nu är du äldre, du förstår att det är lika kul att ge. Överraska henne med en personlig present! Verkligen unik och extra speciell.
 • Anordna en speciell dag åt henne:Hon kanske redan har allt, eller säger att hon inte behöver presenter. Om så är fallet, skäm bort henne på andra sätt genom att laga en utsökt lunch åt henne, visa henne allt hon har lärt dig genom åren, eller ta med henne på en avkopplande spa-dag.

 • 3. Vad gillar hon?

  Vad tänker du på när du tänker på din mamma? Vilken typ av person är hon? Kanske är hon kreativ och ägnar sin fritid åt att måla eller rita. Kanske är hon en naturälskare och tycker om att gå eller vandra. Kanske gillar hon att hänga i köket och vispa ihop alla slags läckerheter. Fundera på detta när du letar efter din present.

  4. Mors dag på avstånd

  Det är inte alltid möjligt att vara nära din mamma. Du kanske bor i en annan stad eller i ett annat land där du har byggt ditt liv och haft dina egna upplevelser. Det betyder naturligtvis inte att du har glömt henne! Med alla telefon- och videosamtal är ni fortfarande lika nära varandra som alltid. Överraska henne med en gullig gest på avstånd, till exempel ett personligt morsdagskort eller en liten men personlig present. Hon kommer att älska det!


  5. Första mors dag

  Om en av dina nära och kära firar sin allra första mors dag kommer det att bli extra speciellt för dem. Det är trots allt en av milstolparna som nyblivna föräldrar ser fram emot. Barnet kanske inte medvetet inser hur mycket dess mamma betyder, men det betyder inte att det inte kan vara med om firandet. Överraska mamman med en personlig present till henne och barnet. Om du är osäker på vad du ska ge dem, ta en titt på våra presenttips till första mors dag.

  6. Hur man hittar rätt present

  Vi har några fler tips som hjälper dig att välja den perfekta presenten:

  1. Fundera på vad hon gillar och ogillar: När du väljer din present, koncentrera dig på saker och intressen som hon gillar. Se till att det är något hon faktiskt kan använda. Det är hennes dag!
  2. Engagera familjen:Om din mamma har bröder och/eller systrar, fråga dem för att komma på den perfekta presenten; de kan ha bra idéer. Ju fler idéer, desto bättre. Att gå ihop med flera personer kan också betyda en större budget att arbeta med, så du kommer att kunna överraska henne med en ännu mer spektakulär present än du ursprungligen hade planerat.
  3. Planera framåt: Om du funderar på att planera en liten träff för din mamma, se till att du planerar i förväg. Ha din present redo och bjud in människor i god tid.
  4. Om du letar efter mer inspiration för en unik personlig present, ta en titt på vår blogg om de bästa presenterna på mors dag.

   Visa alla morsdagspresenter>