Mors Dag
Beställd idag, levereras idag
Beställd idag, levereras idag
Allt Mors dag presenter
356 Presenter för: Mors dag
Vad våra kunder säger
9.5
Se alla 156 recensioner
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
ReemPublicerades 08-08-16

"enkel att beställa. snabb leverans. mycket bra kvalitet. prisvärd speciell present. "

10 av 10
SofiePublicerades 08-08-16

"För att presenterna som kommit varit jättefina! Lite dyrt för oss som bor i Sverige att beställa, eftersom.."

8 av 10
SaraPublicerades 08-08-16

"Snabb leverans och fin produkt! "

10 av 10
Mamma förtjänar en fin present!

Mors dag

Mors dag (även fars dag) är ofta sedd som "handlarnas dag". Faktum är att mors dag infördes i USA av en kvinna som ville hedra sin moders minne. I Sverige firar vi mors dag den sista söndagen i maj.

Självklart förtjänar mamma att få en egen dag! Vi firar kanske mest genom att ge henne en blomma och en ledig dag från vardagens sysslor.

Presenttips för mors dag

Överraska din mamma med en personlig present på hennes dag! Vi har många bra tips på presenter som hon garanterat blir glad för.

Choklad eller en flaska vin som hon kan njuta av i soffan med en god bok. Smycken som hon kan bära både till vardags och fest. Här kommer några av våra mest populära tips.

Tips: Chokladpraliner

Alla vet väl att det hör till mors dag att få ligga i soffan med en god bok och äta chokladpraliner ?! Ge älskade mamma några riktigt fina praliner som hon kan njuta både visuellt och smakligt av. Gör en chokladask bara för henne genom att lägga in ett foto av henne eller barnen på varje chokladbit.

Tips: Axelväska

Om din mamma hör till kvinnorna som älskar väskor ska du absolut ge henne en personlig axelväska! Du behöver inte köpa en märkesväska för dyra pengar när du istället kan designa en helt unik väska själv.

Tips: Berlockarmband

Våra berlockarmband har blivit väldigt populära. Du kan enkelt byta ut berlockerna och på det sättet variera ditt armband så det passar till olika tillfällen.
+ Läs mer...