Mobilskal
Beställd idag, levereras idag
Beställd idag, levereras idag
Apple
Samsung
LG
HTC
Sony
Nokia
Blackberry
Google
Allt Mobilskal presenter
61 Presenter för: Mobilskal
Vad våra kunder säger
Se alla 134 recensioner (genomsnitt 9,5/10)
CatherinePublicerades 24-04-16

Superfina kvalitetsprodukter och snabba leveranser

10 av 10
SejlaPublicerades 21-04-16

Det gick snabbt och enkelt att beställa! dessutom bra pris

10 av 10
AnnPublicerades 19-04-16

Varorna motsvarar eller överstiger förväntningarna.

10 av 10
RobinPublicerades 13-04-16

Snabb leverans och väldigt bra utförd produkt

10 av 10
MatsPublicerades 10-04-16

Nice produkt

8 av 10
Qendresa Desa..Publicerades 09-04-16

Snygga produkter snabb leverans

10 av 10
ChristinaPublicerades 07-04-16

Trevliga produkter.

8 av 10
IsabellPublicerades 26-02-16

Bra pris, snabb leverans.

10 av 10
MalinPublicerades 21-02-16

Jag är positivt överraskad av den fina kvalitén på produkten jag beställde. Det blev en mycket uppskattad..

10 av 10
carolaPublicerades 18-01-16

Var enkelt att beställa och snabb leverans.

10 av 10
TheresePublicerades 22-12-15

Fint resultat, snabb leverans!

10 av 10
MadelenePublicerades 22-12-15

Väldigt fina saker och stort utbud.

9 av 10

Mobilskal

Unika mobilskal med din egen design!

Om du har en ny smartphone är du såklart väldigt försiktig med den och skyddar den så mycket som möjligt. Om mobilen ligger löst i väskan är risken hög att den repas av nycklar och andra saker som du har i väskan. Detta kan förhindras om du har ett personligt mobilskal på den.

Det finns mobilskal i olika storlekar och för olika typer av telefoner såsom Samsung Galaxy men även iPod, Blackberry och iPhone. En Smartphone är en personlig sak och är ofta din kalender, kamera och GPS i ett. Du använder din telefon flera gånger om dagen. Naturligtvis vill du att din telefon ska se så snygg ut som möjligt. Med ett snyggt mobilskal ger du din smartphone en unik look.

Mobilskal design

Du kan köpa ett färdigdesignat mobilskal för att skydda din smartphone. Men är det inte roligare att designa sitt eget mobilskal? Ett mobilskal med dina egna bilder är ett roligt sätt att dela din kreativitet med resten av världen på. På nolltid skapar du ett unikt mobilskal med ditt eget foto och text på till din mobil. Du har säkerligen en fin bild som du vill ha på ditt mobilskal.

Om du vill marknadsföra ditt eget företag, idrottslag eller band så kan du trycka loggan på det. Om du inte har någon rolig bild eller om du hellre vill skriva ditt namn på skalet i en snygg design så är det också möjligt! Du kan också använda dig av någon av våra praktiska standarddesigner.

iPhone & Samsung mobilskal

I smartphonevärlden är iPhone- och Samsungmodeller mycket populära. För att skydda din telefon på bästa sätt kan du välja mellan några olika material så att du kan välja vad du gillar bäst.

Det finns ett mobilskal som är tryckt på både sidor och baksida som är gjort av superpolerad plast, repfritt och har en högglansig fotoyta. På grund av att skalet är 'slim fit' så passar det telefonen perfekt och ser riktigt snyggt ut.

Utöver 'slim fit' skalet har vi även ett bumperskal och ett tåligt skal. Bumperskalet ger extra skydd till kanterna med hjälp av silikongummi som ser till att telefonen inte nuddar marken när den tappas.

För extraskydd till din telefon och kamera kan du välja det tåliga skalet. Det här skalet har en utsida av tålig plast och ett gummiinlägg. Detta ger extra skydd till din mobil och bättre passform. Du kan fortsätta använda din smartphone enkelt på grund av att det är praktiska hål för alla knappar och kameran i skalet.

Utöver vårt breda sortiment av mobilskal så har vi också ett stort antal olika tabletskal som du kan designa. Är det här inte vad du vill ha? Vi har även många andra presenter som du kan personifiera med ditt eget foto och text. Ta en titt på våra trevligaste personliga presenter.

Topp 5 presenter till honom
Topp 5 presenter till henne
Topp 5 presenter till barn