Yalumba Y Viognier

258,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Ge bort en läcker flaska Yalumba y viognier med foto- och textetikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, grannar eller släktingar med en underbar flaska vin i en vacker presentförpackning eller välj vår lyxiga trälåda med eller utan de extra tillbehören.

Gör din present extra speciell genom att skapa en unik fotoetikett eller gåvokort med din egen personliga text. Det går snabbt och lätt att designa en etikett. Vår leverans är snabb och pålitlig.

En annan viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en enskild flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel låda.
Överraska någon riktigt ordentligt genom att ge honom eller henne en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: superskarpt fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om vinet:
Namn: Yalumba Y Viognier
Innehåll: 750 ml
Ursprungsland: Australien
Druva: 100% Viognier
Typ av vin: Vitt vin
Karaktär: En gyllene färg skiner från flaskan. Underbara aromer av aprikos, citron, honung och örter. En långvarig eftersmak med en ovanlig smak. Vinerna produceras med stor omsorg för natur och miljö, baserat på urgamla traditioner som är mycket omhuldade utan att glömma den senaste utvecklingen inom produktionsteknik..
Tips: Ett vår- eller sommarvin, passar bra till rika sallader, fisk och kyckling. Går väldigt bra ihop med asiatiska specialiteter och tropiska frukter.
Kuriosa: Australien är vad vi kan kalla ett 'ungt' land, men missta dig inte för detta vin 'grundades' 1849 när Brittiske Samuel Smith bestämde sig för att slå på stort och köpte minst 30 hektar mark och planterade sina första druvor.

Samuel kallade sitt land 'Yalumba', det betyder så mycket som 'hela landet runt' på det aboriginska språket. Sex generationer framåt och mer än 160 år senare är Yalumba-vingården det äldsta vinföretaget i Australien och har vuxit till att bli ett av de större namnen med tanke på status och kvalitet.
+ Läs mer