Yalumba Barossa Bush Grenache

310,00 kr

+98.00 fraktkostnad

Företagsbeställning

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Ge bort en läcker flaska yalumba barossa grenache med fotoetikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, grannar eller släktingar med en underbar flaska vin i en vacker presentförpackning eller välj vår lyxiga trälåda med eller utan de extra tillbehören.

Gör din present extra speciell genom att skapa en unik fotoetikett eller gåvokort med din egen personliga text. Det går snabbt och lätt att designa en etikett. Vår leverans är snabb och pålitlig.

En annan viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en enskild flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel låda.
Överraska någon riktigt ordentligt genom att ge honom eller henne en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: superskarpt fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om vinet:
Namn: Yalumba Barossa Bush Grenache
Innehåll: 750 ml
Ursprungsland: Australien
Druva: 100% Grenache, 70 år gamla Bush Vine vinrankor
Typ av vin: Rött
Karaktär: Ett vin som kommer från vinrankor så gamla som dessa har en historia att berätta från länge sedan. Detta översätter sig självt i en djup röd färg med en lila beklädnad. Aromer av örter, peppar, svarta frukter och björnbär. Ett rustikt vin, tufft och lantligt som landet självt.
Tips: Om vi tittar på landet självt ser vi en fin kombination av kött och vilt. Det kan också avnjutas med en fin ost från landsbygden.
Kuriosa: Australien är vad vi kan kalla ett 'ungt' land, men missta dig inte för detta vin 'grundades' 1849 när Brittiske Samuel Smith bestämde sig för att slå på stort och köpte minst 30 hektar mark och planterade sina första druvor.

Samuel kallade sitt land 'Yalumba', det betyder så mycket som 'hela landet runt' på det aboriginska språket. Sex generationer framåt och mer än 160 år senare är Yalumba-vingården det äldsta vinföretaget i Australien och har vuxit till att bli ett av de större namnen med tanke på status och kvalitet.
+ Läs mer