Cielo Garganega Chardonnay

237,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Ge bort en flaska Cielo Garganega Chardonnay vitt vin med en personifierad etikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar eller (affärs)relationer med en härlig flaska vitt vin i en vacker presentförpackning med ett gratis gåvokort! Eller kör på vår lyxiga träbox med eller utan tillbehör. Gör din present extra speciell genom att skapa en unik etikett med ditt eget foto, logo eller text på!

En viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel box. Överraska någon riktigt ordentligt med en läcker flaska vin!

Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Anpassning: lyxig box
Utskrift: HD-bildkvalitet
Lådstorlek: 36,5 x 12 x 11 cm
Storlek lock: 35,6 x 10,2 x 0,3 cm
Mer information om det här vinet:
Namn: Cielo Garganega Chardonnay
Ursprungsland: Italien
Typ av vin: Vitt
Druva: Chardonnay och Garganega
Karaktär: Fräscht och fylligt vitt vin

Smak
Ett fräscht vitt vin, fullt av smak och med en viss kryddighet kombinerat med färska frukter. De mogna aromerna av blommor, persika och melon gör det här vinet perfekt!

Ett smakrikt förslag
Läckert till pasta, fiskköket och sallader.

Ursprung
Ciele a Terra grundades 1908 av en grupp vinodlare i Veneto. Deras mål var att gå samman när det gäller produktion, försäljning och kunskap om viner av toppkvalitet. Nu har delägarna mer än 3000 hektar vinodlingar till sitt förfogande. Huvuddelen av skörden kommer från bergen i Berici. Dessa berg har ett perfekt mikroklimat för kultiveringen av högkvalitativa druvor. På grund av den stora tillgången på druvor är det möjligt för Cielo att konstant erbjuda hög kvalitet. Den här stabila produktionen beror också på användningen av hypermoderna produktionstekniker.
+ Läs mer