Salentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein Chardonnay
Salentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein ChardonnaySalentein Chardonnay

Salentein Chardonnay

299,00 kr
excl. 167 fraktkostnad
Företagsbeställning

Order now, delivered before Christmas!
  • Valfri leveransadress
  • Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
  • 100% kvalitet garanterad
Gjord med kärlek
Vill gör presenten exakt som du designar den.
100% kvalitetsgaranti
Kommer i ett vackert presentpaket med gratis presentkort

Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om det här vinet:
Namn: Salentein Cabernet Sauvignon
Ursprungsland: Argentina
Typ av vin: Vitt vin
Druva: 100% Chardonnay
Karaktär: Ytterligare ett stort namn i vårt sortiment, en högklassig Chardonnay och en exponent för ett önskat varumärke: Salentein. Den perfekta balansen mellan frukt- och trätoner ska särskiljas i denna smidiga och mousserande Chardonnay. Du kan också känna smaken av päron, citrus, honung, smör och karamell. En rik palett återspeglas i ditt glas, med en fyllig och långvarig eftersmak. Druvorna skördas för hand och bearbetas med hjälp av modern kunskap och den senaste tekniken.
Tips: En riktig bordskompanjon till fisk, vitt kött och fågel. Går också överraskande bra till kalv eller fläsk i kombination med en krämig sås.
Kuriosa: Bodegas Salentein har en speciell historia. Det grundades 1992 av den holländska entreprenören Mijndert Pon (som blev rik och berömd genom handel med Volkswagen-bilar). Han bestämde sig för att starta en vingård högt upp på en av de yttre bergskedjorna i Anderna.

Vinkällaren, designad av den berömda arkitekten Mario Day Arenas, är också speciell. Den är konstruerad i form av ett kors där vintunnorna av trä lagras 8 meter under marken så att vinet kan mogna under de mest idealiska omständigheterna.

Ge bort en läcker flaska salentein chardonnay med foto och textetikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, grannar eller släktingar med en underbar flaska vin i en vacker presentförpackning eller välj vår lyxiga trälåda med eller utan de extra tillbehören.

Gör din present extra speciell genom att skapa en unik fotoetikett eller gåvokort med din egen personliga text. Det går snabbt och lätt att designa en etikett. Vår leverans är snabb och pålitlig.

En annan viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en enskild flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel låda.
Överraska någon riktigt ordentligt genom att ge honom eller henne en flaska läckert vin!

En direktoffert för Salentein Chardonnay ?

Intresserad av att beställa stora kvantiteter av denna present? Hör av dig och få en direktoffert. Vi finns tillgängliga på kontorstid från 8.30 till 17.30.

Passar in i en företagspresent-policy
Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Ett sortiment med mer än 1200 personifierade presenter
För att personanpassa från 1 del

+44 20 3318 0348

Föredrar du att få ditt kostnadsförslag via e-post?