Oude Kaap Rosé

165,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska någon med en underbar flaska oude kaap rosévin med en personifierad etikett på!

Ett vackert sydafrikanskt rosévin med ditt eget foto och text på! Den läckra smaken av röda frukter, särskilt jordgubbar och hallon, kan upptäckas i den mjuka eftersmaken. Detta välsmakande och mjuka vin är perfekt för att släcka törsten med sin fruktiga karaktär, särskilt under de varma sommarmånaderna!

Mycket lämpligt att servera som aperitif på en barbeque. Överraska din familj och vänner med en läcker flaska vin med en egen etikett.

Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om vinet:
Namn: Oude Kaap Blanc de Noir Rosé
Innehåll: 750 ml
Ursprungsland: Sydafrika
Druva: Pinotagé
Typ av vin: Rosé, torrt och fruktigt
Karaktär: Det är en ganska torr rosé, men det har fortfarande en livlig smak. Smaken, med karaktär av jordgubb och hallon är fortfarande mycket närvarande i den smidiga eftersmaken. Vinet är gjort på den mörka Pinotagedruvan. Den blekrosa färgen erhålls genom att lämna juicen i kontakt med druvskalen för bara en kort period, på så vis ger skalen endast en viss del av sin färg till juicen.
Tips: Passar väldigt bra som aperitif eller till en barbecue.
Kuriosa: I skapandet av Oude Kaap-viner använder sig vinodlarna endast av den bästa frukten från regionen då kärnan till ett gott vin är frukten. För att avgöra vilka druvor som ska väljas till Oude Kaap-viner så har vinproducenterna på gården intensiv kontakt med odlarna och använder en mycket strikt urvalsprocess.
+ Läs mer