Oude Kaap Rosé

196,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Ge bort en läcker flaska Oude Kaap-Rosévin i en personifierad låda i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar eller (affärs)relationer med en underbar flaska läckert rosévin i en fin låda med ett gratis gåvokort! Överraska riktigt ordentligt med en flaska läckert vin! Ett härligt uppfriskande vin, speciellt bra på sommaren som en fruktig förfriskning. Bra som aperitif eller på en barbeque.

Gör din present extra speciell och designa din egen lyxiga trälåda med ditt namn eller text på. Vi har ett stort urval av viner. Du kan vara säker på att hitta en läcker flaska vin till varje lycklig mottagare här. Ett val för att passa alla smaker!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Anpassning: lyxig box
Utskrift: HD-bildkvalitet
Lådstorlek: 36,5 x 12 x 11 cm
Storlek lock: 35,6 x 10,2 x 0,3 cm
Mer information om vinet:
Namn: Oude Kaap Blanc de Noir Rosé
Innehåll: 750 ml
Ursprungsland: Sydafrika
Druva: Pinotagé
Typ av vin: Rosé, torrt och fruktigt
Karaktär: Det är en ganska torr rosé, men det har fortfarande en livlig smak. Smaken, med karaktär av jordgubb och hallon är fortfarande mycket närvarande i den smidiga eftersmaken. Vinet är gjort på den mörka Pinotagedruvan. Den blekrosa färgen erhålls genom att lämna juicen i kontakt med druvskalen för bara en kort period, på så vis ger skalen endast en viss del av sin färg till juicen.
Tips: Passar väldigt bra som aperitif eller till en barbecue.
Kuriosa: I skapandet av Oude Kaap-viner använder sig vinodlarna endast av den bästa frukten från regionen då kärnan till ett gott vin är frukten. För att avgöra vilka druvor som ska väljas till Oude Kaap-viner så har vinproducenterna på gården intensiv kontakt med odlarna och använder en mycket strikt urvalsprocess.
+ Läs mer