Ramon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao Crianza
Ramon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao CrianzaRamon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Gran Crianza

227,00 kr
excl. 167 fraktkostnad
Företagsbeställning

Order now, delivered before Christmas!
  • Valfri leveransadress
  • Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
  • 100% kvalitet garanterad
Gjord med kärlek
Vill gör presenten exakt som du designar den.
100% kvalitetsgaranti
Kommer i ett vackert presentpaket med gratis presentkort

Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om det här vinet:
Namn: Ramon Bilbao Gran Crianza
Ursprungsland: Spanien
Typ av vin: Rödvin
Druva: 100% Tempranillo
Karaktär: Ett djupt rödvin med aromerna av svart frukt, plommon och sandelträ med en hint av kokosnöt och lakrits. Ett väldigt komplext och extremt fruktigt vin! Smaken är ljuvlig och full av smaken av mogen tannin. Vinet tillverkas med modern vinframställningsteknik och lagras i 14 månader i amerikanska ekfat och i ytterligare åtta månader efter buteljering.
Tips: Detta riktigt härliga middagsvin är en garanterad succé. Det är en perfekt kompanjon till grillat kött och hårda ostar. Det här vinet kommer långsamt att mogna och får bara mer smak ju längre det mognar.
Kuriosa: I hjärtat av Spaniens mest kända vinregion DOC Rioja, ligger boet efter Ramón Bilbao i Rioja Alta-området, ett vinhus med en lång historia som går tillbaka till början av förra seklet. På den här gården arbetar man ständigt för att förbättra framställningen av rött och vitt vin med kärlek och hantverksskicklighet. De kombinerar de bästa spanska traditionerna gällande odling och bearbetning av druvorna med nya insikter och tekniker.

Ge bort en läcker flaska ramon bilbao gran crianza med fotoetikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, grannar eller släktingar med en underbar flaska vin i en vacker presentförpackning eller välj vår lyxiga trälåda med eller utan de extra tillbehören.

Gör din present extra speciell genom att skapa en unik fotoetikett eller gåvokort med din egen personliga text. Det går snabbt och lätt att designa en etikett. Vår leverans är snabb och pålitlig.

En annan viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en enskild flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel låda.
Överraska någon riktigt ordentligt genom att ge honom eller henne en flaska läckert vin!

En direktoffert för Ramon Bilbao Gran Crianza ?

Intresserad av att beställa stora kvantiteter av denna present? Hör av dig och få en direktoffert. Vi finns tillgängliga på kontorstid från 8.30 till 17.30.

Passar in i en företagspresent-policy
Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Ett sortiment med mer än 1200 personifierade presenter
För att personanpassa från 1 del

+44 20 3318 0348

Föredrar du att få ditt kostnadsförslag via e-post?