Joseph Mellot Pouilly-Fumé

382,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska med en läcker flaska Joseph Mellot-vin med en personifierad etikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar eller (affärs)relationer med en härlig flaska vin i en fin presentförpackning med ett gratis gåvokort! Eller kör på vår lyxiga träbox med eller utan tillbehör. Gör din present extra speciell genom att skapa en unik etikett med ditt eget foto, logo eller text på!

En viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en flaska vin med eller utan personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel box. Överraska ordentligt med en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om det här vinet:
Namn: Joseph Mellot Pouilly-Fumé
Ursprungsland: Frankrike
Typ av vin: Vitt vin
Druva: 100% Sauvignon Blanc
Karaktäristik: Ett perfekt balanserat och läckert vitt vin.

Smak
Vinet har den tydliga Sauvignon-färgen och en härlig doft av mineraler och citrus, som grapefrukt och apelsin. Odlas och pressas traditionellt direkt efter skörden.

Ett smakrikt förslag
Väldigt bra till olika sorters fisk såsom lax och forell, eller till hummer och andra typer av skaldjur. Dessutom en utmärkt aperitif tillsammans med en fräsch sallad eller toast.

Ursprung
Vingårdarna ligger i Saint Laurant l'Abbeye. Dessa vingårdar har en specifik markstruktur av kalksten med ett underlag av lera. Druvorna växer och skördas med stor respekt för naturen och miljön.
+ Läs mer