Chateau Haut-Piquat Saint Emilion

258,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska med en läcker flaska Chateau Haut-Piquat med en personifierad etikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar eller (affärs)relationer med en härlig flaska vin i en fin presentförpackning med ett gratis gåvokort! Eller kör på vår lyxiga träbox med eller utan tillbehör. Gör din present extra speciell genom att skapa en unik etikett med ditt eget foto, logo eller text på!

En viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en flaska vin med eller utan personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel box. Överraska ordentligt med en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om det här vinet:
Namn: Chateau Haut-Piquat Saint Emilion
Ursprungsland: Frankrike
Typ av vin: Rött vin
Druvor: 65% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Karakteristik: En riktig klassiker från Bordeaux!

Smak
Härligt, lysande färger, kraftfullt koncentrerad frukt av cassis, svartvinbär och lätta örter. En bred palett med en hint av vanilj. En perfekt melange av smak och doft! Lagrad i 18 månader i nya vintunnor gjorda av ekträ.

Ett smakrikt förslag
Detta eleganta vin är vän med alla. Nästan alla anser att detta är ett trevligt vin som passar bra till smakrika kötträtter såsom ankbröst eller grillad entrecote. Det kan också serveras som ett läckert vin mellan rätterna, exempelvis tillsammans med en god ost.

Ursprung
Vinet kommer från ett 'stort' vinhus med en historia som sträcker sig längre än 125 år tillbaks! Den nuvarande generationen överraskar med härliga viner. Slottet ligger i hjärtat av Saint Emilion Grand Cru-regionen vilket har resulterat i generationer av fylliga viner.
+ Läs mer