Chablis Premier Cru

413,00 kr

+98 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska med en läcker flaska Chablis Premier Cru med en personifierad etikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, eller (affärs)relationer med en härlig flaska vitt vin i en fin presentförpackning med ett gratis gåvokort! Eller kör på vår lyxiga träbox med eller utan tillbehör.Gör din present extra speciell genom att skapa en unik etikett med ditt namn eller text på!

En viktig fördel om vårt utbud är att du kan beställa en flaska vin med eller utan personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel box. Överraska ordentligt med en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om det här vinet:
Namn: Domaine Mosnier Chablis Premier Cru
Ursprungsland: Frankrike
Typ av vin: Vitt vin
Druva: 100% Chardonnay
Karakteristik: Ett gastronomiskt fantastiskt vin!

Smak
Ett vin med en fräsch smak, syrorna och mineralerna är i perfekt balans med varandra. Vinet får sin överlägsna kvalitet från den särskilda strukturen i marken på vingårdarna i kombination med en traditionell och kontrollerad odling, skörd och mognadsprocess.

Ett smakrikt förslag
Detta vin av toppkvalitet går hand i hand med ostron, musslor och praktiskt taget alla andra typer av fisk & skaldjur. En perfekt kombination, speciellt om vinet serveras lite mindre kallt än vanligt.

Ursprung
Detta vin kommer från ett par små vingårdar i Beine och Chablis (Poinchy).
+ Läs mer