Mest

Populär

Julgranskula i Choklad - Mjölk

146,00 kr

+59 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Alla 3 varianter
 • Thumbnail

  Mjölk
  146,00 kr

 • Thumbnail

  Mörk
  146,00 kr

 • Thumbnail

  Vit
  146,00 kr

Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska någon med en smakrik julgranskula med ditt eget foto och text på!

Letar du efter en rolig och läcker julklapp? Överraska någon med en personlig julgranskula gjord av äkta Callebautchoklad! Skapad med ditt eget foto, logo eller text. Det här blir säkerligen den godaste dekorationen i julgranen!

Gör julgranskulan i choklad personlig med ditt eget foto, logo eller text. Använd vår enkla fotoredigerare för att göra din design ännu mer speciell med ett urval av olika fina ramar att välja mellan. Ditt foto, logo eller text kommer tryckas på vit choklad och sättas på framsidan av julgranskulan. Resten är gjord av traditionell Belgisk Callebautchoklad. En unik present att njuta av med familj och vänner!
Produktinfo
Mer information om julgranskulan i choklad
Höjd: 13 cm / 5,1"
Vikt: ±200 gram
Chokladsmak: Mjölkchoklad med en vit platta

Mer information om CallebautChoklad
Chokladen på YourSurprise.se är gjord av traditionell Belgisk Callebautchoklad, ett varumärke som är känt för sina intensiva smaker och enastående kvalitet.

Moralisk choklad: QPP quality mark
Denna choklad är gjord på kakaobönor odlade av bönder i tredje världen som har anslutit sig till Callebaut´s Quality Partner Program. Programmets syfte är att förbättra arbetsvillkoren och den allmänna livskvalitén för bönderna. Nu kan du moraliskt njuta av den godaste chokladen!
+ Läs mer