Fars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - Vanligt
Fars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - VanligtFars Dag-kort i Choklad - Vanligt

Fars Dag-kort i Choklad - Vanligt

146,00 kr
excl. 29 fraktkostnad
Företagsbeställning

På lager

Order now, delivered before Christmas!
 • Valfri leveransadress
 • Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
 • 100% kvalitet garanterad
Gjord med kärlek
Vill gör presenten exakt som du designar den.
100% kvalitetsgaranti
Kommer i ett vackert presentpaket med gratis presentkort

Mer information om det vanliga Fars Dag-kortet:
Chokladsmak: Mjölk, mörk eller vit
Storlek: 9x13 cm.
vikt: ±130 gram
Observera: Chokladkortet har alltid ett vitt toppskikt!

Moralisk choklad: QPP quality mark
Denna choklad är gjord på kakaobönor odlade av bönder i tredje världen som har anslutit sig till Callebaut´s Quality Partner Program. Programmets syfte är att förbättra arbetsvillkoren och den allmänna livskvalitén för bönderna. Nu kan du moraliskt njuta av den godaste chokladen!

Överraska med ett läckert chokladkort med foto och text på Fars Dag!

Skapa det finaste kortet till Fars Dag: det här är inte bara ett kort, det är ett utsökt chokladkort med ditt eget foto och text! Överraska din pappa med ett originellt chokladkort tryckt speciellt till den bästa pappan!

Välj din favorit design i vår användarvänliga fotoredigerare och skapa ett unikt Fars Dag-kort med ditt eget foto och text. Kortet är gjort av traditionell Callebautchoklad och finns i olika sorters choklad.

Observera: För att vi ska kunna garantera högsta kvalité så levererar vi ingen choklad om temperaturen överstiger 25 grader. Du kan fortfarande beställa och chokladen levereras till dig när temperaturen är tillräckligt låg igen. Om du har några frågor så kontakta gärna vår kundtjänst.

En direktoffert för Fars Dag-kort i Choklad - Vanligt ?

Intresserad av att beställa stora kvantiteter av denna present? Hör av dig och få en direktoffert. Vi finns tillgängliga på kontorstid från 8.30 till 17.30.

Passar in i en företagspresent-policy
Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Ett sortiment med mer än 1200 personifierade presenter
För att personanpassa från 1 del

+44 20 3318 0348

Föredrar du att få ditt kostnadsförslag via e-post?